15 Temmuz internet bedava | 15 Temmuz hangi operatör ne hediye ediyor?

15 Temmuz internet bedava | 15 Temmuz hangi operatör ne hediye ediyor?

15 Temmuz internet bedava mı sorusunun yanıtı vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Haberimizde 15 Temmuz hangi operatör ne hediye ediyor sorusunun yanıtını bulabilirsiniz.

15 Temmuz internet bedava mı olacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. Vatandaşlar GSM operatörlerinin reklamlarında yer alan ifadelerin ardından internet bedava mı araştırmaya başladı. Haber detayda yapılan açıklamalar doğrultusunda 15 Temmuz pazar günü hangi operatör ne hediye ediyor bulabilir internet bedava mı sorusunun ayrıntılarını öğrenebilirsiniz. 

15 Temmuz darbe girişiminin 2. yılında internet hizmetinin hediye paketler ile destekleneceği ve erişimin bedava olacağı iddia ediliyor. Bu gün internette en çok araştırılan başlık 15 Temmuz internet bedava mı oldu. Peki 15 Temmuz akşamı internet bedava olacak mı? İşte hangi operatör ne hediye sorusunun ayrıntıları...

15 TEMMUZ İNTERNET BEDAVA

15 Temmuz günü Türk Telekom'dan internet paketi, evde ve cepte internet kullanan müşterileri için ücretsiz olacak.

Türk Telekom'un kampanyasının ayrıntıları ise: 

Tüm mobil abonelere her yöne 1000 dakika şebeke içi sınırsız konuşma

1 GB bedava internet

5000 SMS

Ev ve iş telefonlarında gün boyunca şehir içi şehirler arası dakika sınırı olmadan arayabiliyor,

Ayrıca wifi noktalarında internet iki gün ücretsiz

 

Vodafone 15 TEMMUZ HEDİYESİ

Vodafone ise konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Onlar da bir açıklama yaparsa yine haberimizi güncelleyeceğimizi belirtelim.

Turkcell 15 TEMMUZ HEDİYESİ

Geçen yıl tüm gün boyunca Wi-Fi noktalarını ücretsiz hale getiren Turkcell'in bu yıl da benzer bir kampanya yapması bekleniyor. Ancak konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi. Açıklama geldiğinde haberimizi de güncelleyeceğiz.

18-07/15/15-temmuz-sehit.jpg

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILDI

KARS'TA 15 TEMMUZ ANMASI: 

15 Temmuz darbe girişiminin 2. yıl dönümünde Kars Kapı Şehitliği ziyaret edildi. Ziyarette Kur-an tilaveti okunduktan sonra şehit mezarlarına karanfil bırakılıp dua edildi. 

Ziyarete, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 9. Kolordu Komutanı Mehmet Özoğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum AK Parti Milletvekilleri Selami Altınok, Recep Akdağ, Zehra Taşkesenlioğlu ve şehit aileleri katıldı.

18-07/15/ordu-15-temmuz.jpg

ORDU'DA 15 TEMMUZ ANMASI:

Ordu Valiliği tarafından ’15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı’ kapsamında, Garnizon Şehitliği’nde program düzenlendi. 

Eskipazar mevkiindeki Garnizon Şehitliğinde düzenlenen programda, Ordu Valisi Seddar Yavuz, şehitlik özel defterini imzaladı. Ardından kısa bir konuşma yapan Vali Yavuz, 15 Temmuz gecesinin hain bir kalkınma harekatı olduğunu hatırlattı. Vali Yavuz, "O gece 251 vatandaşımız şehit, binlerce kardeşimiz de gazi olmuştur. Bugün, 15 Temmuz şehitlerini ve tüm şehitlerimizi anmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de minnet ve şükran duygularımızı ifade ediyoruz. 15 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen hain girişimi unutmayacağız. FETÖ mensuplarından hesapları sorulmaktadır. Aziz şehitlerimiz, mekanlarınız cennet, ruhlarınız şad olsun" dedi.

18-07/15/manisa-15-temmuz.jpg

MANİSA 15 TEMMUZ ANMASI:

Manisa’nın Akhisar ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Akhisar İlçe Şehitliği’nde program düzenlendi.

Şehitlikte saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Türk bayrağı göndere çekildi. Daha sonra Seyit Ahmet Camii Müezzin Kayyımı Selçuk Arap tarafından Kur’an-i Kerim tilaveti okundu. Programa katılan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit kabirlerine karanfil bıraktı. 

18-07/15/yozgat-15-temmuz.jpg

YOZGAT 15 TEMMUZ ANMASI: 

Yozgat’ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında şehitlik ziyareti gerçekleştirildi.

Yozgat Şehitliğindeki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra şehitler için Kuran-ı Kerim okundu. Katılımcılar şehitlerin kabirlerine karanfil bırakarak dua ettiler. 

Şehitlikte düzenlenen törene Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti İl Başkanı Celal Köse, Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Jandarma Alay Komutanı Bilgihan Yeşilyurt ve çok sayıda şehit yakını katıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN