15 Temmuz Şehidi'nin adı Cumhurbaşkanın konvoyunda yaşatılıyor

15 Temmuz Şehidi'nin adı Cumhurbaşkanın konvoyunda yaşatılıyor

15 Temmuz'da şehit olan Polis Memuru Kemal Tosun'un adı Cumhurbaşkanlığı konvoyunda görev almaya başlayan zırhlı polis araçlarından birine verildi.

Cumhurbaşkanı'nın konvoyunda motorlu eskortların şefiydi. İstanbul programlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyunun en önünde o giderdi. 15 Temmuz Darbe girişiminde Boğaziçi Köprüsü'nde darbecilerin karşısına çıktı, kurşunların hedefi oldu. Köprünün adını '15 Temmuz Şehitler Köprüsü' olarak değiştiren şehitler arasındaydı.

ADI YAŞATILIYOR

Şehit Polis Memuru Kemal Tosun'un adı Cumhurbaşkanlığı konvoyunda yaşatılıyor. 15 Temmuz'dan sonra İstanbul'daki Cumhurbaşkanlığı konvoyunda görev almaya başlayan zırhlı polis araçlarından birine Şehit Kemal Tosun adı verildi. Mesai arkadaşlarının Kemal Abisi uzun yıllar görev yaptığı Cumhurbaşkanlığı konvoyunda bugün adıyla yaşatılıyor.


İSTANBUL/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN