15 Temmuz şehitleri ve gazileri anısına fidan

15 Temmuz şehitleri ve gazileri anısına fidan

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Kaymakamlık ve Orman İşletme Müdürlüğü işbirliği ile, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında fidan dikimi yapıldı.

Simav ilçesinde düzenlenen törenle, Şehitler ve Gaziler Hatıra Ormanı’na fidan dikimi yapıldı. İlçeye yaklaşık 8 kilometre uzaklıktaki Naşa Beldesi mevkiinde kurulan hatıra ormanına 15 Temmuz’daki 249 şehit ve gaziler adına fidan dikimi gerçekleştirildi. 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında kurulan hatıra ormanındaki fidan dikimine Simav kaymakamı Türker Çağatay Halim, Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Orman İşletme Müdürü Osman Aksoy, Jandarma Binbaşı Sayit Bayramoğlu, Naşa Beldesi Belediye Başkanı Kadir Bütüner katıldı.

KÜTAHYA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN