19 Aralık Edirne'de okullar tatil mi?

19 Aralık Edirne'de okullar tatil mi?

19 Aralık Edirne'de okullar tatil mi? sorusu öğrenciler ve veliler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. 19 Aralık'ta okullar nerelerde tatil edildi? İşte çarşamba Edirne Keşan ve İpsala’da kar nedeniyle tatil edilecek olan okullar ve kar tatili haberleri...

Haberimizde 19 Aralık günü 'Edirne'de okullar tatil mi?' sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. Peki okullar nerelerde tatil edildi? İlk kar tatili haberi Edirne’nin Keşan ilçesinden geldi. Keşan'da Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okullar kar nedeniyle 19 Aralık çarşamba günü tatil edildi. İşte okullar nerelerde tatil edildiğini ve 19 Aralık Edirne'de okullar tatil mi? sorusunun yanıtı...

19 ARALIK EDİRNE'DE OKULLAR TATİL Mİ? 

Edirne Keşan İlçe Hıfsısıhha Kurulu kararıyla ilçe merkezi ve bağlı köy okulları kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 19 Aralık 2019 Çarşamba günü tatil edildi. 

Bu arada Edirne'de dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışının gün boyu etkisini sürdüreceği açıklandı.

18-12/19/19-aralik-edirnede-okullar-tatil-mi.jpg

MALKARA'DA OKULLAR TATİL

Tekirdağ'ın Malkara ilçesi genelinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı bugün de etkisini sürdürüyor. Hava sıcaklığının eksi 2 derece dolayında seyrettiği Malkara'da İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, Malkara Kaymakamlığı tarafından ilçede eğitim - öğretime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

GELİBOLU VE BİGA'DAN DA TATİL HABERİ GELDİ

Çanakkale'nin Gelibolu ve Biga ilçelerinde gece yarısı başlayan, aralıksız devam eden kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle ulaşımda aksaklıklar yaşanırken, her iki ilçe ve köylerinde okulların tatil edildiği açıklandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, ilk ve orta dereceli okulların bugün tatil edildiğini duyurdu.

18-12/19/okullar-nerelerde-tatil-edildi.jpg

İPSALA’DA EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ

Edirne’nin İpsala ilçesinde olumsuz hava şartları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün ara verildi. İpsala Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, hıfzısıhha kurulu kararıyla şehir merkezi ve bağlı köy okullarının kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 19 Aralık Çarşamba günü tatil edildiği, ayrıca hamile ve engelli kamu personelinin idari izinli sayılacağı bildirildi. 

METEOROLOJİ UYARMIŞTI

Yapılan son değerlendirmelere göre; halen yağmur şeklinde devam eden yağışların, bugün akşam saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli, Çanakkale ve zamanla Tekirdağ çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışına dönmesi bekleniyor. Çarşamba akşam saatlerine kadar kuvvetli rüzgarla birlikte zaman zaman tipi şeklinde meydana gelecek kar yağışlarının 3-8 cm , Tekirdağ’ın batısıyla, Çanakkale'nin doğu kesimlerinde 10-20 cm civarında örtü bırakması beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN