20 Aralık Tekirdağ okullar tatil mi?

20 Aralık Tekirdağ okullar tatil mi?

20 Aralık Tekirdağ okullar tatil mi? sorusunun yanıtı haberimizde. Yarın Tekirdağ'da kar tatili var mı? vatandaşlar ve öğrenciler tarafından araştırılıyor. Tekirdağ'ın Malkara, Şarköy ve Hayrabolu ilçelerinde akşam saatlerinden itibaren kar yağışı etkili olmaya başladı. Kar kalınlığı Malkara ilçe merkezinde 3, yüksek kesimlerde ise 15 santimetreye kadar ulaştı. Bu gelişmelerden sonra 20 Aralık Tekirdağ okullar tatil mi? Yarın Tekirdağ'da kar tatili var mı? İşte yanıtı...

Haberimizde '20 Aralık Tekirdağ okullar tatil mi?' sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. Bu gün Tekirdağ'da okullar tatil edilirken öğrenciler 'yarın Tekirdağ'da kar tatili var mı?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Tekirdağ'ın da Malkara ilçesinde okullar kar nedeniyle bugün (19 Aralık Çarşamba) tatil edildi. İşte yarın Tekirdağ'da okullar tatil mi sorusunun cevabı ve son dakika haberleri...

Kar yağışı nedeniyle Edirne’nin Keşan, Uzunköprü ve İpsala ile Tekirdağ’ın Malkara ilçesindeki okullarda eğitime bir ara verildi. Edirne ve Tekirdağ’da kar yağışı, aralıklarla etkisini sürdürüyor.

18-12/19/yarin-tekirdagda-kar-tatili-var-mi.jpg

TEKİRDAĞ’DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ara verilecek. Tekirdağ'ın Malkara, Şarköy ve Hayrabolu ilçelerinde akşam saatlerinden itibaren kar yağışı etkili olmaya başladı. Kar kalınlığı Malkara ilçe merkezinde 3, yüksek kesimlerde ise 15 santimetreye kadar ulaştı.

18-12/19/20-aralik-tekirdag-okullar-tatil-mi.jpg

EDİRNE’DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Edirne’nin Keşan ilçesinde akşam saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oluyor. Yağış nedeniyle eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Keşan Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, "19.12.2018 Çarşamba günü Keşan ilçemizde merkez ve köy okullarımız 1 gün süreyle kar yağışı ve buzlanma nedeniyle İlçe Hıfzısıhha Kurulu kararıyla tatil edilmiştir" denildi. Ayrıca hamile ve engelli memurların da yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi. Öte yandan Keşan’da kar yağışı gece geç saatlerde de devam etti. Keşan Bölge Trafik ve Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri olası kazalara karşı denetimlerini artırdı. Keşan ve Gelibolu Karayolları ekiplerinin yolların trafiğe kapanmaması için kar küreme araçlarıyla önlem aldığı ve tuzlama çalışması yaptığı bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN