20 milyonluk vurgunu tapu memurunun dikkati önledi

20 milyonluk vurgunu tapu memurunun dikkati önledi

Gaziantep’te sahte kimlik ve evraklarla yaklaşık 20 milyon TL’lik 77 dönüm araziyi satmaya çalışan 4 kişi, tapu memurunun dikkati ile yakalandı.

İddiaya göre, Merkez Şehitkamil ilçesi Beylerbeyi Mahallesi’ndeki 77 dönümlük arazinin satış işlemleri için Gaziantep Tapu Kadastro 13. Bölge Müdürlüğüne bağlı Şehitkamil Tapu Müdürlüğüne başvurun 4 kişi, kurumda ilgili memura gereken evrakları teslim etti.

İsmi açıklanmayan tapu memurları ise yaptıkları incelemelerde sunulan kimlik ve vekalet belgesinin sahte olduğunu fark etti. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, tapu memurlarının oyaladığı M.T., H.G., B.Ö.B. ve A.Ö. isimli şahısları yakaladı.
Başkasına ait arazileri üçüncü şahıslara satmaya çalıştıkları ileri sürülen şahıslar, gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

GAZİANTEP/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN