2017/2018 AÖF sınav sorumluluk üniteleri listesi | AÖF sınav tarihleri

2017/2018 AÖF sınav sorumluluk üniteleri listesi | AÖF sınav tarihleri

Haberimizden merak ettiğiniz AÖF sınav sorumluluk ünitesi ve detaylarına ulaşabilir ayrıntıları takip edebilirsiniz. Açıköğretim Fakiltesi sınav tarihleri belli oldu. Buna göre güz dönemi ve bahar dönemi sınavları kurumun resmi internet sitesinden yayınlandı. Siz de haberimizden AÖF 2017 sınav ünitesi listesine ulaşabilir AÖF suınav tarihlerini öğrenebilirsiniz. İşte konu hakkında ayrıntılar ve bazı detaylar...

Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği AÖF 2017 sınav sorumluluk üniteleri listesi ve AÖF sınav tarihleri hakkında son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Siz de haberimizden konu hakkında ayrıntıları bulabilir merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Bölüm hakkında 2017 puanları ve ayrıntıları öğrenmek isteyen adaylar 2017 AÖF sınav sorumluluk ünitelerini merak etmeye başladılar. Siz de haberimizden AÖF hakkında detaylara ulaşabilir sınav tarihleri ve belgeler hakkında detayları öğrenebilirsiniz.

AÖF KAYITLARI NE ZAMAN?

Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) ÖSYS yeni kayıt işlemleri 21-19 Ağustos tarihleri arasında başlayacak. Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) ÖSYS yeni kayıt işlemleri 6 Ekim 2017 tarihinde sona erecek.

SINAV TARİHLERİ

Güz Dönemi Ara Sınavı: 25 - 26 Kasım 2017

Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 13 - 14 Ocak 2018

Bahar Dönemi Ara Sınavı: 14 - 15 Nisan 2018

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 02 - 03 Haziran 2018

2017-2018 Öğretim Yılı Üç Ders Sınavı: 21 Temmuz 2018

AÖF SINAVLAR

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde güz döneminde güz dönemi ara sınavı ve dönem sonu sınavı, bahar döneminde bahar dönemi ara sınavı ve dönem sonu sınavı olmak üzere ilgili öğretim dönemlerinde yeni kayıt yaptıran ve kaydını yenileten öğrencilere dört sınav yapılmakta olup öğrenciler Cumartesi-Pazar günleri sabah ve öğleden sonra dört oturumda sınavlara katılmaktadırlar. Sınavlar Türkiye ve K.K.T.C. Lefkoşa’da aynı saatlerde sabah 9.30’da, öğlenden sonra 14.00’da yapılmaktadır.
Sınavlarda soru kitapçığı ve cevap kâğıdı olarak iki tür belge kullanılmaktadır. Sınavlar beş seçenekli çoktan seçmeli test şeklinde yapılmaktadır. Sınavın yapıldığı Cumartesi ve Pazar günlerinde AÖF büroları 08.00 – 16.30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Öğrenciler seçmiş oldukları sınav merkezlerinde sınava katılırlar. Öğrencilerin; ara sınav ve dönem sonu sınavlarına hangi il, ilçe, bina, salon, sıra, tarihte ve saatte sınava gireceği “Fotoğraflı Sınava Giriş Belgesi”nde belirtilmektedir. Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini sınav tarihinden bir hafta öncesinde anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.

AÖF SINAV SORUMLULUK ÜNİTELERİ İÇİN TIKLAYIN...

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgeleri öğrencilerin adreslerine posta ile gönderilmemektedir. Öğrenciler Sınav Giriş Belgesinde yazılı olan sınav il, ilçe, bina, salon, sıra, tarih ve saatte sınava girmek zorundadırlar. Öğrenciler sınava girecekleri binayı sınavdan en az bir gün önce mutlaka görmeli ve sınav saatinden bir saat önce sınava gireceği binada hazır bulunmalıdırlar. Sınavların organizasyonu, uygulama ve değerlendirilmesi Anadolu Üniversitesince yürütülmektedir.

17-09/22/aof-gecme-notu.jpg

SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

Fotoğraflı Sınav Giriş BelgesiFotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi. Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir. Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz. Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.

SINAV SÜRESİ VE OTURUMLAR

Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika sınav süresi verilecektir. Sınavlar Cumartesi-Pazar günleri dört oturum halinde yapılmaktadır. Güz döneminde; Cumartesi ve Pazar sabah oturumunda 1. ve 5. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 3. ve 7. yarıyılların; bahar döneminde Cumartesi ve Pazar sabah oturumunda 2. ve 6. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 4. ve 8. yarıyılların sınavları yapılmaktadır.

17-09/22/2016-aof-sinav-sonuclari-aciklandi-mi-4-5-haziran-2016.jpg

AÖF ÖĞRENCİSİ OLABİLMEK İÇİN GEREKLİ KOŞULLAR NELERDİR?

Aşağıda AÖF öğrencisi olabilmeniz için kayıt türleri ve koşulları bulunmaktadır: En az lise veya dengi okul mezunu olacak/olan adaylar için Yeni Kayıt. Meslek Yüksekokulları ve Açıköğretim Fakültesinin önlisans programlarından mezun olacak/olan adaylar için Dikey Geçiş. Örgün öğretimde öğrenci olup açıköğretim sistemiyle öğrenimine devam etmek isteyen öğrenciler için Yatay Geçiş. Herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile halen öğrenim gören öğrenciler için İkinci Üniversite. Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinden mezun olanlar başvuru yapabilirler ancak halen kayıtlı olanlar başvuru yapamazlar.

AÖF İÇİN KUYRUK OLUŞTU

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Düzce binası önünde, ikinci üniversite için kayıt yaptırmak isteyenler yoğunluk oluşturuyor. Açık Öğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 öğretim yılı ikinci üniversite internet başvuru ve kayıt tarihleri 6 Ekim 2017 Cuma günü mesai saati bitimine kadar uzatıldı. 2017-2018 Öğretim Yılı İkinci Üniversite kapsamında, herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile Merkezi Açık Öğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemine göre eğitim-öğretim yapan fakülteler dışında yükseköğretim programında kayıtlı öğrenciler, açık öğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere İnternetten başvuru ve kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek. İnternetten başvuru yapmayan adayların kayıt yaptıramayacağı sistemde, 6 Ekim 2017 tarihinden sonra İnternetten veya başka bir yöntemle başvuru yapılması kabul edilmiyor.

17-09/22/bd440ab0-c7fd-4df2-9896-745573599e4a.jpg

Haberimizden merak ettiğiniz AÖF sınav sorumluluk ünitesi ve detaylarına ulaşabilir ayrıntıları takip edebilirsiniz. Açıköğretim Fakiltesi sınav tarihleri belli oldu. Buna göre güz dönemi ve bahar dönemi sınavları kurumun resmi internet sitesinden yayınlandı. Siz de haberimizden AÖF 2017 sınav ünitesi listesine ulaşabilir AÖF suınav tarihlerini öğrenebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN