2018 - 2019 AÖL sınav takvimi belli oldu mu? AÖL 1. dönem ilk sınav tarihi ne zaman?

2018 - 2019 AÖL sınav takvimi belli oldu mu? AÖL 1. dönem ilk sınav tarihi ne zaman?

2018 - 2019 AÖL sınav takvimi belli oldu mu? Binlerce öğrencinin merakla beklediği AÖL 1. dönem ilk sınav tarihi hakkındaki son dakika açıklamaları ve AÖL sınav takvimi ile ilgili gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. 2018 - 2019 AÖL kayıtları geçen hafta tamamlandı. Kayıtların ardından gözler AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınav takvimine çevrildi. Peki AÖL 1. dönem sınavı ne zaman yapılacak? Sınava hazırlanan öğrencilerin merakla beklediği tüm detaylar yazımızda...

AÖL öğrencilerinin merak ettiği '2018 - 2019 AÖL sınav takvimi belli oldu mu?' sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. İşte AÖL 1. dönem ilk sınav tarihi ne zaman diye merak edenler için MEB AÖL sınav takvimi ve detayları.

Eğitim hayatına açık lisede devam eden öğrenciler kayıtlarını yaptırmsı ile birlikte 2018 - 2019 AÖL sınav takvimini merak etmeye başladı. Sınavlarına hazırlanmak isteyen AÖL öğrencileri için AÖL 1. dönem ilk sınav tarihi ile ilgili tüm bilgileri derledik. Açık Öğretim Lisesi 2018 -2019 eğitim öğretim yılı 1. dönem ilk kayıtları 3 - 21 Eylül arasında yapıldı. AÖL mazeretli ilk kayıt başvuruları ise  22 - 28 Eylül 2018 tarihlerinde tamamlandı. Kayıt işlemlerini tamamlayan öğrenciler şimdide gözünü AÖL(Açıköğretim Lisesi) sınav takvimine çevirdi. 

AÖL 1. DÖNEM SINAV TAKVİMİ BELLİ OLDU MU? 

Açık Öğretim Lisesi 1. dönem sınav takvimini merak eden öğrenciler kötü haber.  Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2018 AÖL 1.dönem sınav takvimi henüz belli olmadı. Bu sene  AÖL ilk sınavları 8 Aralık cumartesi ve 9 Aralık pazar günü olarak ön görülüyor. Sınav tarihleri ile ilgili çalışma planı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden öğrenebilirsiniz.

AÖL 1. DÖNEM SINAV TARİHLERİNİ AKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN 

2018 AÖL SINAV BEDELİ NE KADAR?

Açık Öğretim Lisesine ilk kayıt yaptıran öğrenci, sınava girmek istediği her dönem için “Sınav Bedelini” ödemek zorundadır. 2018 yılında, bir dönem için İlk Kayıt Sınav Bedeli; 30 TL olarak belirlenmiştir. 2018 -2019 AÖL sınav takvimi açıklandıktan sonra sınav ücreti olarak 10 TL ise Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliğine yatırılacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN