2018 ALES 3 soru ve cevapları ne zaman açıklanacak?

2018 ALES 3 soru ve cevapları ne zaman açıklanacak?

18 Kasım 2018 ALES 3 sınavı soru ve cevapları açıklandı mı? sorusu sınava giren öğrenciler tarafından merakla araştırılıyor. ALES 3 haberleri ve son dakika gelişmelerini sizler için derledik. 18 Kasım günü gerçekleştirilen ALES 3 sınavına giren öğrencilerin gözü kulağı ÖSYM'de. İşte ALES 3 soru ve cevaplarına dair son dakika haberleri...

18 Kasım 2018 ALES 3 sınavı soru ve cevapları açıklandı mı? ALES 3 haberleri ve son dakika gelişmelerini sınav soru ve cevaplarını bekleyen öğrenci adayları için derledik. 18 Kasım 2018 pazar günü yapılan ALES 3 sınavının ardından, temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarının erişime açılması bekleniyor. ÖSYM nihayet biraz önce soru ve yanıtları yayınladı. 

ALES 3 SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

2018 ALES/3 soru ve cevapları ÖSYM tarafından 20 Kasım sabah saatlerinde açıklandı. 

ALES 3 SORU VE CEVAPLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

18-11/20/ales-3-haberleri.jpg

ALES SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2018-ALES/3) sonbahar dönemi temel soru kitapçığı ile cevap anahtarı yayımlandı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının (ÖSYM) internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 18 Kasım'da uygulanan 2018-ALES/3 sonbahar dönemi temel soru kitapçığı, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden erişime açıldı.

Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile soruların tamamına ulaşabilecek.

Açıklamada, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde ve telif haklarının ÖSYM'ye ait olduğu belirtilen soruların yazılı izin olmadan çoğaltılamayacağı, dağıtılamayacağı ve yayımlanamayacağı vurgulandı.

ALES SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

18 Kasım tarihinde Türkiye genelinde birçok merkezde gerçekleştirilen ALES, ÖSYM'nin değerlendirmelerini tamamlamalarının ardından 20 Aralık tarihinde erişime açılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN