2018 en güzel Aşure Günü mesajları ve kutlamaları | İşte en güzel sözler ve resimler...

2018 en güzel Aşure Günü mesajları ve kutlamaları | İşte en güzel sözler ve resimler...

Bu gün Aşure Günü. Haberimizde Aşure günü mesajlarını bulabilir Muharrem ayının 10. günü kutlanmaya başlanan aşure gününün ayrıntılarını yazımızdan takip edebilirsiniz. Bu sene 2018 Aşure Günü bugün 20 Eylül Perşembe günü başlıyor. Bu anlamlı ve özel günü sevdiklerinizle kutlamak istiyorsanız siz de haberimizden bugünü anlatan en güzel mesajları ve sözleri bulabilir sevdiklerinize gönderebilirsiniz.

2018 en güzel Aşure Günü mesajları ve kutlamalarını sevdiklerinin aşure gününü ve muharrem ayını kutlamak isteyenler için derledik. En güzel sözler ve resimler ile Aşure Günü mesajlarından seçtiklerinizi sevdiklerinize ve dortlarınıza yollayabilirsiniz.

Yazımızdaki en güzel ve en anlamlı Aşure Günü mesajlarını sizler için çeşitli kaynaklardan derledik. Aşure Günü mesajları ile bu özel günü sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz onlarla kalbende olsa berabber olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Bu mübarek aşure günü için yazılmış en güzel mesajları yakınlarınıza SMS kısa mesaj göndererek veya Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal medya hesaplarınızdan tek dokunuşla iletebilirsiniz.

EN GÜZEL AŞURE GÜNÜ MESAJLARI

Her kim Muharrem ayının birinci ve onuncu Aşû-ra günleri sabahleyin üç kere bu duâyı okursa Allah Zü'l-celâl Hazretleri'nin o kimseyi tâ gelecek senenin Muharrem ayına kadar cemî' belâlardan emîn ve muhafaza buyuracağı rivâyet olunmaktadır. Aşure gününüz mübarek olsun..

Aşure gününde yaptığınız tüm ibadetler kabul olur inşallah Cenab-ı Allah bu mübarek günde affedilmemiş günahımızı bırakmasın. Aşure Gününüz ve Geceniz Mübarek Olsun.”

18-09/20/asure-mesaji.jpg

”Aşure gününü de taatla geçirmek suretiyle değerlendirmek lazımdır. Yalnız bu aşure gününü bir gün önce ve bir gün sonra oruç tutmakla üç güne tamamlamak daha efdaldir. Aşure Gününüz Mübarek Olsun.

Tüm İslam Aleminin Aşure Günü Mübarek Olsun..

Cümle ümmeti Muhammedin ve kardeşlerin Aşure günü mübarek olsun.

Aşure gününüz mübarek olsun..

16-10/11/asure-gunu-mesajlari-05.jpg

Cenab-ı Allah bizleri birlikten beraberlikten iyilikten güzellikten ayırmasın. Muharrem ayı herkese hayırlı olsun.

Aşurede içe atılan fındık fıstık değil, sevgilerimizdir. En tatlı günler sizin olsun.

Aşure gününüz mübarek olsun dualarınız ibadet ve orucunuz kabul olsun. Aşure Gününüz Mübarek Olsun…

Cenab-ı Allah bizleri birlikten beraberlikten iyilikten güzellikten ayırmasın. Aşure Gününüz Kutlu Olsun…

18-09/20/asure-mesaji1.jpg

Aşure Gününüz kutlu olsun.

Aşure paylaşmaktır. Aşure gününüz kutlu olsun.

Allah Azze ve celle, birçok duaları Aşure günü kabul etmiştir. Dualarınız ibadet ve orucunuz kabul olsun.

Muharrem ayı ve aşure günü size ve tüm sevdiklerinize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan diliyorum.

16-10/11/asure-gunu-mesajlari-0008.jpg

”Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği her yıl Muharrem ayının 10. günü kutlanan aşure gününüz kutlu olsun.”

Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun. Aşure gününüz mübarek olsun.

18-09/20/asure-mesaji3.jpg

”Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. Beni benden uzağa at, senden uzağa atma. Aşure gününüz mübarek olsun.”

”Her aydan da üç gün oruç tutmak sünnet olduğu için, kişi bu aşure gününü de vesile ederek üç gün oruç tutarsa çok efdaldir. Aşure gününüz hayırlar getirsin…”

Muharremin Onuncu günnüne Aşure Günü denir. Bugüne özel bir saygı gösterilmelidir. Zira Arşın hamili bulunan melekler o günün değerini bilirler. Aşure gününüz mübarek olsun

16-10/11/asure-gunu-mesajlari-08.jpg

Her kim Muharrem ayının birinci ve onuncu Aşû-ra günleri sabahleyin üç kere bu duâyı okursa Allah Zü'l-celâl Hazretleri'nin o kimseyi tâ gelecek senenin Muharrem ayına kadar cemî' belâlardan emîn ve muhafaza buyuracağı rivâyet olunmaktadır. Aşure gününüz mübarek olsun..

Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren ve muharrem ayına yetiştiren Allah'ın müminlerini bağışlaması dileğiyle Aşure gününüz Mübarek olsun!

Aşure Gününüz Mübarek Olsun. Aşure Gününüz Mübarek Olsun. Dualarınız ibadet ve orucunuz kabul olsun..
Aşure Gününde Yaptığınız Tüm İbadetler Kabul Olur İnşallah Cenab-ı Allah bu mübarek günde affedilmemiş günahımızı bırakmasın. Aşure Gününüz ve Geceniz Mübarek Olsun .

18-09/20/asure-mesaji4.jpg

Aşure Gününüz Mübarek Olsun Dualarınız ibadet ve orucunuz kabul olsun Aşure Gününüz Mübarek Olsun..

Cenab-ı Allah bizleri birlikten beraberlikten iyilikten güzellikten ayırmasın. Muharrem ayı herkese hayırlı olsun.

18-09/20/asure-mesaji10.jpg

Muharremin Onuncu günnüne Aşure Günü denir. Bugüne özel bir saygı gösterilmelidir. Zira Arşın hamili bulunan melekler o günün değerini bilirler. Aşure gününüz mübarek olsun.

Cümle ümmeti Muhammedin ve kardeşlerin Muharrem ayı ve Aşure günü mübarek olsun.

Aşure Gününüzü kutlar, sevdikleriniz ile mutlu ve hayırlı günler dilerim.

16-10/11/asure-gunu-mesajlari-09.jpg

Cenab-ı Allah bu mübarek günün hatırına bizleri birlik ve beraberlikten ayırmasın.

Vatanımızı ve bizleri her türlü musibetten korusun. Amin. Hayırlı Günler dilerim.

- Allah Azze ve celle, pek çok duayı Aşure Günü kabul eder. Dualarınızın ve ibadetlerinizin bu mübarek gün kabul edilmesini niyaz ediyorum. Aşure gününüz mübarek olsun..

Sıla-i rahmi terk eden, Aşure günü akrabasını ziyaret ederse, Yahya ve İsa’nın sevabı kadar ecre kavuşur.

16-10/11/asure-gunu-mesajlari-00016.jpg

Aşure günü hürmetine, Ey Rabbim Üzüntülerimizi anlık, Sevinçlerimizi ömürlük, Dualarımızı tez zamanda kabul eyle. Amin! Aşure gününüz Kutlu olsun...

Bu mübarek günde yapacağınız tüm ibadetlerin Cenab-ı Allah tarafından kabul olunmasını dilerim. Hayırlı günler.

Aşure Günü Oruç tutanın bir yıllık günahı affolunur (Hadis-i Şerif). Aşure gününüzü kutlarım.

Aşure Gününüz mübarek olsun, Allah bu gün tuttuğunuz oruçları ve namazları kabul eylesin.

18-09/20/asure-mesaji5.jpg

Muharremin Onuncu günnüne Aşure Günü denir. Bugüne özel bir saygı gösterilmelidir. Zira Arşın hamili bulunan melekler o günün değerini bilirler. Aşure gününüz mübarek olsun..

Ya Rab! Evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma Fakirlere yadım et, zalimlerüne fırsat verme. Bu aşure gününde günahlarımız af olsun.. Aşre gününüz hayırlı olsun...

18-09/20/asure-mesaji9.jpg

Rabbim bu mübarek Muharrem ayı içersine gizlediği Aşure günü hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Selam ve DUA ile ... Aşure gününüz hayırlara vesile olsun..

Allah'ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (s.a.v) şefaati üzerimize olsun. Tuttuğunuz oruçlar dağıttınız aşlar kabul ve Aşure gününüz hayrolsun...

18-09/20/asure-mesaji6.jpg

Rabbim Ne olur hiçbir annenin yüreğini, evladının acısıyla yakma! Çocukları,kirli dünyamızdan koru, sakla! Sağlık ve Huzurla dolu Aşure gününüz olsun..

Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. saadetler hepimizin olsun. ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun. Aşreniz bereketli ve kabul olsun...

Muharremin Onuncu günnüne Aşure Günü denir. Bugüne özel bir saygı gösterilmelidir. Zira Arşın hamili bulunan melekler o günün değerini bilirler. Aşure gününüz mübarek olsun.

18-09/20/asure-mesaji7.jpg

Tüm İslam Aleminin Aşure Günü Mübarek Olsun..

Cümle ümmeti Muhammedin ve kardeşlerin Aşure günü mübarek olsun.

Aşure gününüz mübarek olsun..

18-09/20/asure-mesaji8.jpg

AK PARTİLİ BAŞKANDAN AŞURE MESAJI

AK Parti Aydın Milletvekili ve Meclis KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Muharrem ayı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti’li Mustafa Savaş, mesajında; “Peygamber Efendimizin torunu Hz. Hüseyin’in ve Ehl-i Beyt’in hunharca şehit edilmesi nedeniyle özellikle milletimiz başta olmak üzere dili, dini ve ırkı ne olursa olsun bütün Müslümanların ortak kederinin adıdır, Kerbela. Hz. Hüseyin ve Ehl-i Beyt’in adalet için haksızlıklar karşısındaki en büyük ve en onurlu mücadelesi olan Kerbela, bugün de bizlere büyük sorumluluklar yüklemektedir. Gönüllerde ayrılıklara değil birlik ve beraberliğimize vesile olmalı, bizleri birbirimize sımsıkı bir şekilde kenetlemelidir. Bu vesileyle Kerbela’da şehit edilen Peygamber efendimizin torunu Hz. Hüseyin’le birlikte Ehl-i Beyt’i rahmetle anıyor, Muharrem Ayı’nın ve Aşure gününün İslam alemi ve tüm insanlık için huzura, barışa, refaha ve hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN