Ramazan Bayramı için Whatsapp SMS mesajları ve kutlama sözleri

Ramazan Bayramı için Whatsapp SMS mesajları ve kutlama sözleri

Sevgiliye değişik bayram mesajları, kurumsal sade bayram tebrik mesajları, yakın çevresinin bayramını kutlayacak vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. En güzel ve anlamlı bayram mesajlarını Whatsapp ve SMS ile gönderebilir, sosyal medyada Instagram, Facebook, Twitter'da paylaşabilirsiniz. İşte, en ilginç Şeker Bayramı sözleri...

Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl Ramazan Bayramı sevinci evlerde yaşanıyor. Vatandaşlar, yüz yüze görüşemediği sevdiklerinin bayramını en güzel ve en içten bayram mesajları ile kutlamayı arzuluyor. SMS, Whatsapp, Instagram, Facebook aracılığıyla bayram tebrik kartları göndermek mümkün. En yeni ve en özel bayram mesajları siz okurlarımız için derledik. Ramazan Bayramınız mübarek olsun...

RAMAZANIN İSLAM DİNİNDE ÖNEMİ NEDİR?

Ramazan ayı, İslam dininde en kutsal zaman dilimidir ve tüm dünyadaki Müslümanların için bir huzur ve heyecan kaynağıdır. Allah ve Hz. Muhammed, Ramazan'ın önemini bizlere ayetlerle ve hadislerle bildirmiştir. Ramazan'da 1 farzı yerine getirmek, Ramazan dışında 70 farzı yerine getirmek gibidir. O ay sabır ayıdır. Sabrın sevabı ise cennettir. Bu ay yardım ayıdır. Bu ay Müslümanın rızkının arttığı bir aydır. Kim bu ayda bir oruçluya iftar açtırırsa, bir köleyi azat etme sevabı alır ve günahı bağışlanır. Ayrıca Ramazan ayının başı rahmet, ortası günahlardan bağışlanma ve sonu cehennemden azat olma ayıdır.

0520201759159690286.jpg

EN GÜZEL BAYRAM MESAJLARI VE SÖZLERİ

* Dostluğu, sevgiyi ve geleceği, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

* Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlakım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım duamı kabul eyle. Hayırlı bayramlar.

* Bu mübarek günde yüreğinizin huzur ve mutlulukla dolması niyetiyle Ramazan bayramınız mübarek olsun.

* Bu bayramda gönlünüz dertlerinden arınmış, tüm gözyaşlarınız dinmiş olsun. Yüzünüz de hep gülümseme, kalbiniz huzurla dolsun. Ramazan Bayramı'nız kutlu olsun.

* İslam'ın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet Hz. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun bayramın mübarek olsun.

0520201759469690114.jpg

* Dünyada ve ahirette hakiki bayramları yapabilmek temennisiyle Ramazan Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

* Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!

* Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır, bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

* Güzel düşünceler nefeslere dolarsa güzel dualar olur, dua ise yüce Allah'a gider nur olur, gökyüzünde buluşan dualarımızın nurlanması ümidiyle bayramınızı kutlarım.

* Çılgınca esen rüzgar, kavurucu güneşli terleten günler, yıldızlarla dolu bir dünyadır bayramlar... Ramazan Bayramınız mübarek olsun, her şey istediğiniz gibi olsun inşallah.

ramazan-bayrami-resimli-mesajlari594ed2c3ae784912e46e79b5.jpg

SEVGİLİYE DEĞİŞİK BAYRAM MESAJLARI

* Canım! Yalnızca bu bayram değil, eriştiğimiz erişebildiğimiz her bayram kutlu olsun. Seni seviyorum..!

* Allah'a binlerce kez şükür... Bugün de hayatımda ve kalbimdesin sevdiğim. Ramazan Bayramın mübarek olsun seni çok seviyorum.

* En güzel anıları birlikte paylaşmak dileği ile en güzel hatıraları bu bayramda tazelemek dileği ile mübarek bayramınızı kutluyorum.

* Yeni sevinçler, yeni umutlar, yeni elbiseler ve yeni gülücüklerle hoş geldin mübarek bayram… Bana ve sevdiklerime hoş geldin. Ramazan Bayramın kutlu olsun canım, seni çok seviyorum.

* Aşkım bugün de hayatımdasın bugün de kalbimdesin bayramın kutlu olsun seni çok seviyorum.

ramazan-bayrami-resimli-mesajlari594ed2b8ae784912e46e79b3.jpg

* Yüreğin umutla, günlerin bin bir mutlulukla dolsun canım, cananım, hayatımın anlamı. Sevdiklerin sonsuza kadar yanında olsun. Güler açan yüzün hiç solmasın, Ramazan Bayramın kutlu olsun.

* Sevgilim bugün ve bütün bayramlar beraber olmak umudu ile bayramın kutlu olsun.

* Hayatının en güzel anları ve anılarını birlikte yaşamak dileğiyle... En güzel yaşanmışlıkları tazelemek dileğiyle... Ramazan Bayramın mübarek olsun, seni çok seviyorum bir tanem.

* Sensiz yaşamın anlamını yitirdiği, hayatıma anlam katan aşkım... Ramazan Bayramın mutlu ve kutlu olsun. Seni çok seviyorum. İyi ki varsın!

* Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul, Ramazan Bayramın mübarek olsun...

0520201556508577812-001.jpg

* Bayram sevincimi yarıda bırakabilecek tek şey. Sana olan hasretim ve özlemim. Lütfen beni ihmal etme, seni senden, seni kendimden bile fazla seviyorum. Bayramın kutlu olsun.

* Bu bayram içimde bir burukluk var. Benim için en güzel bayram seninle olduğum zamandır. Biricik aşkım, bayramın kutlu olsun.

* Her şeye kadir yüce Allah, alemlerin Rabbi olan Allah'a sonsuz şükürler ki bizi birbirimize yazmış. Ramazan Bayramın Mübarek olsun, aşkım.

* Aşkım..! Bayramını en yüce ve en samimi duygularımla kutlarım. Yüzün daima bayram sevinci içinde gülsün..!

0520201423176102922-001.jpg

EN ANLAMLI RAMAZAN BAYRAMI SMS MESAJLARI

* Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi Bayramlar.

* Yürekten bir dua, tatlı bir tebessüm, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun, Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

* Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun!

* Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Ramazan Bayramın mübarek olsun!

* Şu beş gecede yapılan dua geri çevrilmez: Regaib gecesi, Berat gecesi, Cuma gecesi, Ramazan ve Kurban bayramı gecesi. (Hadis-i Şerif) Selam ve dua ile hayırlı bayramlar.

ramazan-bayrami-resimli-mesajlariresized-c80f5-6f0d28febayrammesajlari23.jpg

* Sen var ya sen... Dünyanın en karizmatik, yüreği sevgi dolu, bilgili, çok yakışıklı (veya güzel), centilmen birinin yazdığı mesajı okudun. Hadi iyisin, senin de bayramını kutlarım.

* Dua kapılarının ağzına kadar açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu güzel günde bayramınızı tüm sevdiklerinizle birlikte hayırlı ve mutlu geçirmeniz dileğiyle mübarek Ramazan Bayramınızı kutlarım.

* Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

* Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

* Adaletin terazisi, varlığın yaratıcısı, merhametin tek göstergesi olan yüce yaratan Allah, hayırlı dualarda bulunan müminlerinin dualarını kabul eder, bu hayırlı bayramda da dualarımız yüce Allah'a. Mübarek Ramazan Bayramınız hayırlara vesile olur inşallah.

9-1467629586.jpg

KURUMSAL SADE BAYRAM TEBRİK MESAJLARI

* Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara.

* Ramazan Bayramınızı kutlar, bu mübarek günlerin Allah'a ve Efendimize biraz daha yaklaşmak için vesile olmasını Rabbimizden niyaz ederim.

* Bu mübarek Ramazan Bayramı'nda, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

* Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.

* Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara.

0520201427166108285-001.jpg

* Bayramın ulusumuzun diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz.

* Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

* Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar!

* Her şeye kadir olan yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!

* Sevgi ikliminde bir bayram geçirmen dileğimle, bayramın kutlu olsun hayatımın anlamı.

* Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir Ramazan bayramı dileriz. Hayırlı Bayramlar...

0520201555528572093-001.jpg

* Tatil günlerinizi mutlu bir şekilde geçirmenizi diler iyi bayramlar dilerim...

* Nimetlerin en iyisi çalışarak kazanılan, arkadaşların en iyisi de Allah'ı hatırlatandır. Kurban Bayramınız Mübarek olsun...

* Herkesin Ramazan Bayramını kutlar, sağlık, esenlik ve huzur dolu nice bayramlar dilerim.

* Her bayramda hatırlanmak ve hatırlatmak için, Ramazan Bayramınız mübarek olsun...

* Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun!

* Şeker tadında bir Ramazan Bayramı diler her şeyin kalbiniz kadar güzel olmasını temenni ederiz iyi bayramlar...

0520201426526101764-001.jpg

EN İLGİNÇ VE FARKLI BAYRAM KUTLAMA SÖZLERİ

* Bu bayramda gönlünüz dertlerinden arınmış, tüm gözyaşlarınız dinmiş olsun. Yüzünüz de hep gülümseme, kalbiniz huzurla dolsun. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

* Hayat yaşamayı, vefa hatırlamayı, dostluk paylaşmayı, özel günler ise hatırlamayı bilenler için vardır. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

* Yalnızlık ne uçsuz bucaksız okyanuslarda tek başına yol almak ne de bir çöl ortasında tek başına olmaktır. Yalnızlık sevdiklerinden uzak bayramlarda yalnız kalmaktır. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

* Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun...

* Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir ve duaların kabul olsun, sevdiklerin hep seninle olsun, bayramın kutlu olsun.

0520201423016108787-001.jpg

* Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın bayramın kutlu olsun.

* Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara...

* Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun!

* Bayramların en güzeli ve hayırlısını diliyorum size, Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

* Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Ramazan Bayramın mübarek olsun!

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN