2018 Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı muvazzaf subay alımı başvuruları..

2018 Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı muvazzaf subay alımı başvuruları..

Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı muvazzaf subay alımı başvuruları başladı. Uzman Erbaş ve Pilot Adayı alımlarında nelere dikkat ediliyor? Muvazzaf subay alımı başvuruları ne zamana kadar devam edecek? Subay alım başvurularına kimler müracat edebilir? Türk Silahlı Kuvvetleri, Devlet Personel Başkanlığı aracılılığı ile yılan personel alımına dair merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.

2018 Muvazzaf subay alımı başvuruları ne zamanan başladı ne zaman bitecek? Türk Silahlı Kuvvetleri, Devlet Personel Başkanlığı uzman Erbaş ve Pilot alımımı yapacak. Subay alımına kimler başvurabilir? Muvazzaf subay alımı şartları nelerdir? Türk Silahlı Kuvvetler (TSK) muazzaf subay alımı  için Devlet Personel Başkanlığı’nda ilan yayımladı. Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş alımı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı pilot adayı muvazzaf subay alımı yapacak. 2018 Subay alım başvuruları hakkında merak edilen tüm detaylar yazımızda...

2018 Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı muvazzaf subay alımı ilanın yaynladıktan sonra Subay alımı başvuruları googlede trend oldu. İlama başvurmayı düşünen adaylar şartları, subay alımı başvurularının ne zamana kadar devam ettiğini ve nereye nasıl başvurulacağını merak ediyor. 

2018 HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI MUAZZAF SUBAY ALIMI BAŞVURULARI

2018 yılında alınmak üzere pilot adayı muvazzaf subay alımı için Hava Kuvvetleri Komutanlığı  ilan yayınladı. Yayınlanan ilandan sonra başvurmak isteyen adaylar muazzaf subay alımı ve  Uzman Erbaş alımı başvurularında aranan şartları merak edip araştırmaya başladı. İşte subay alımı başvuruları ile ilhili detaylar...

1- Hava Kuvvetleri Komutanlığı pilot adayı muvazzaf subay alımı için öncelikle Türk vatandaşı olmak gerekiyor.

2- Subay alımı başvurularına en az 4 yıllık fakülte(kılavuzda yer alan bölümlerden) mezun erkekler başvurabiliyor. Başvuracak adayların 01 Ocak 2018 tarihi itibarı ile düzeltilmemiş nüfus kaydına göre; 24 yaşından büyük olmaması gerekiyor.

3- Adaylar öncelikle kılavuzu dikkatlice okumalı gerekiyor. Yapılacak tüm sınavlardan başarılı olan ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde pilot sınıfında göreve başlayıp pilotaj eğitiminden başarıl olanlar 18 yıl, pilotaj eğitiminden başarılı olmayıp diğer sınıflarda göreve başlayanlar 15 yıl mecburi hizmet yapacak.

18-09/24/2018-muvazzaf-subay-alimi-basvurulari.jpg

2018 HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI MUAZZAF SUBAY ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?

Muazzaf subay alımı başvurularında bulunmak isteyenler için en önemli kriter E-devlet şifresi ile yapılacak işlemler haricinde şahsen, posta, dilekçe veya diğer şekilde yapılacak başvurular kabul edilmeyecek. Hava Kuvvetleri Komutanlığı pilot adayı muvazzaf subay alım ilanına gerekli kriterleri sağlayan adaylar 1 Ekim 2018 saat 23:29’a kadar https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresi üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilecek. 

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI UZMAN ERBAŞ ALIMI  BAŞVURULARI

Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş alımı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı muvazzaf subay alımı başvuruları merak edilip aranıyor.  Uzman Erbaş alımı için gerekli olan detayları sizler için derledik. 

Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş alımı için yayımlanan ilanda adaylar için aranan temel kriterleraşağıdaki gibidir

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak

2 - En az lise mezunu olmak.

3- 2018 yılının Ocak ayının ilk günü itibariyle 27 yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1991 ve daha sonra doğmuş olanlar başvurabilir),

4- Askerlik görevini yapmış veya yapıyor olmak,

5- Adayların kılavuzda yer alan diğer kriterleri de dikkatlice inceleyip başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI UZMAN ERBAŞ ALIMI HANGİ BRANŞLARDAN YAPILACAK?

Topçu, Motorcu, Telsizci ve Kurbağa Adam kadrolarına Sahil Güvenlik Komutanlığı Karargâhı ile bağlısı birlik ve kurumlarda istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Uzman erbaş alımında özellikle tüm branşlarda adaylar için özel koşullar yer almakla birlikte adaylar yüzme testine tabi tutulacak.

18-09/24/uzman-erbas-alimi.jpg

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?

Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş alımı için adayların 17 Eylül -27 Eylül tarihleri içerisinde www.sahilguvenlik.gov.tr internet adresinden istenilen bilgileri doldurmaları gerekmektedir. Adaylar internet sitesi üzerinden başvurularını tamamladıktan sonra kendilerine sistem tarafından şifre verilecek ve başvuru tarihleri içerisinde bilgilerini kontrol edip güncelleyebileceklerdir. 

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yazılı sınav ile ikinci seçim aşamalarına girecek adayların listesi ve adayların bu sınavlara gelirken yanlarında getirecekleri belgeler www.sahilguvenlik.gov.tr internet adresinden 12 Ekim 2018 tarihinden sonra ilan edilecektir. Bu tarihten önce sonuçların açıklanması durumunda adayların cep telefonlarına kısa mesaj ile bilgi verilecektir. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN