2019 yerel seçimlerinde MHP Karabük belediye başkan adayı Rafet Vergili kimdir?

2019 yerel seçimlerinde MHP Karabük belediye başkan adayı Rafet Vergili kimdir?

2019 yerel seçimlerinde MHP Karabük belediye başkan adayı olarak ismi geçen Rafet Vergili kimdir? İki dönemdir Karabük Belediye Başkanlığını görevini sürdüren Rafet Vergili yeniden belediye başkan adayı oldu. İşte MHP belediye başkan adayları ile ilgili haberler ve Rafet Vergili hakkında merak edilen detaylar...

2019 yerel seçimlerinde MHP Karabük belediye başkan adayı Rafet Vergili oldu. Rafet Vergili kimdir? MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Durmaz'ın açıklamasında MHP Karabük belediye başkan adayı Rafet Vergili ismi geçti. İki dönemdir belediye başkanlığı yapan vergili hakkında merak edilenler haberimizde...

MHP KRABÜK BELEDİYE BALKAN ADAYI  RAFET VERGİLİ 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2019 Mart seçimlerinde Karabük’te mevcut belediye başkanı Rafet Vergili’yi yeniden aday gösterdi. İki dönemdir Karabük Belediye Başkanlığını görevini sürdüren işadamı Rafet Vergili, 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde üçüncü kez yeniden partisi tarafından aday gösterildi.

2 dönemlik görev süresince şehirde yaptığı yürüyen merdiven ve asansörlerle ülke gündemine gelen başkan Vergili’nin 2019 yılında yapılacak olan seçimleri yeniden kazanması durumunda ise kent tarihine geçerek, üst üste üçüncü dönem başkanlık yapan belediye başkanı unvanını da kazanmış olacak.

18-11/15/rafet-vergili-kimdir.jpg

RAFET VERGİLİ KİMDİR? 

1959 yılında Araç ilçesinde dünyaya geldi. Karabüklü merhum iş adamı Mehmet Vergili’nin oğlu olan Rafet Vergili, beş çocuk babası ve bir torun sahibidir. İlk, orta ve lise tahsilini Karabük TED Kolejinde tamamlamıştır.

1979 yılında iş hayatına atılmıştır. Bugüne kadar yurtiçi ve yurtdışında başta Umman, Cezayir, Romanya ve İran’da olmak üzere toplam 15 adet demir çelik tesisinin yapımını gerçekleştirmiştir. Şu anda Karabük Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren demir çelik tesislerinin kurucusudur.

1983-1987 yılları arasında Karabük İşverenler Sendikasında görev yapmıştır.

Daha sonra 1989-1992 yılları arasında Karabük Ticaret Odası Başkanlığı görevini yürütmüştür.

Karabük Ticaret Odası Başkanlığı döneminde;

- Karabük, kalkınmada öncelikli il (teşvik) kapsamına alınmıştır.

- Karabük Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulması için gerekli girişimlerde bulunulmuştur.

- Karabük, doğalgaz hattı yapımı kapsamı içine aldırılmıştır.

- Karabük Demir Çelik için kütük makinesi yapımı çalışmalarında bulunulmuştur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN