50 KPSS puanıyla lise mezunu memur alımı | Kırşehir'de KPSS ile memur alımı şartları

50 KPSS puanıyla lise mezunu memur alımı | Kırşehir'de KPSS ile memur alımı şartları

Kırşehir'e bağlı Mucur Belediyesi İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru alımı için ilan yayınladı. 50 KPSS puanıyla ve en az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği ilanda başvuru süreci 16 Temmuz tarihi itibariyle başladı.

Kırşehir ili Mucur Belediyesi 50 KPSS puanı ile memur alımı yapacak. Belediye resmi internet sitesinde İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru alımı için ilan yayınladı. 50 KPSS puanıyla ve en az lise mezunu olan adaylar ilana başvurabilecek. Başvurular 16 Temmuz tarihi itibariyle başladı.

Kırşehir İli Mucur Belediye Başkanlığı yayımladığı bir ilan ile 50 KPSS puanıyla memur alımı yapacağını duyurmuştu.  Belediye tarafından alımlara ilişkin açıklamada, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre açıktan memur alımı yapılacağı bildirildi.

KADROLARA İLİŞKİN DETAYLAR

Mucur Belediyesi yayımladığı personel alım ilanında 10 İtfaiye eri alımı yapacağını bildirdi. İlana göre İtfaiye alımlarına Lisans ve lise mezunu adaylar başvuru yapabilecek.

Mucur Belediyesi yayımladığı ilanında ayrıca 8 Zabıta alımı yapacak. Zabıta Memuru alımlarına ise lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuruda bulunabilecekler. 

50 KPSS PUANI İLE BAŞVURU KOŞULLARI

Kadro detaylarına ilişkin ayrıntıları paylaştığımız memur alımları için belediye bazı başvuru koşulları belirtti. 

BAŞVURU İÇİN GENEL ŞARTLAR

İlan edilen memur kadrolarına atanmak için başvuracak adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinin (A) fıkrasında belirtilen aşağıdaki genel şartlara sahip olmaları gerekmektedir. Bu şartlar arasında; Türk vatandaşı olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak, İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak. Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak. şartları yer alıyor.

KPS PUANI İLE BAŞVURUDA ÖZEL ŞARTLAR

2016 yılı KPSSP3, KPSSP93, KPSS94 Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak. erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak. . İtfaiye eri kadrolarına atanacaklar için sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları. İtfaiye eri kadrolarına atanacaklar için itfaiye teşkilatının ihtiyacına göre belirlenen, 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

BAŞVURULAR BELEDİYEYE ŞAHSEN YAPILACAK

İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru alım ilanlarına başvuru yapacak adayların başvurularını 16 Temmuz tarihinden 25 Temmuz tarihine kadar yapabileceklerdir. İlana başvurular ilan metninde yer alan evraklar ile birlikte Mucur Belediyesine şahsen yapılacaktır.

İL İL MEMUR ALIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN