65 yıl sonra ilk: Erdoğan Yunanistan'da

65 yıl sonra ilk: Erdoğan Yunanistan'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak için Atina’ya geldi. Erdoğan'ın ziyareti, Yunanistan’a 65 yıl aradan sonra Cumhurbaşkanı düzeyinde ilk ziyaret özelliği taşıyor.

Erdoğan, Yunan Parlamentosu önündeki Meçhul Asker Anıtı’na çelenk bırakacak, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda resmi törenle karşılanacak, Yunan mevkidaşı Prokopis Pavlopulos ile baş başa ve heyetler arası görüşme gerçekleştirecek.

17-12/07/e1.jpg

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile Başbakanlık’ta görüşecek olan Erdoğan, Çipras ile ortak basın toplantısı düzenliyor. Erdoğan heyetler arası çalışma yemeğine iştirak edecek.

17-12/07/e2.jpg

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda, Cumhurbaşkanı Pavlopoulos ve eşi Vlasia Pavlopoulos tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan onuruna resmi akşam yemeği verilecek.

17-12/07/e3.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN