7 şehirden 7 tepeli şehre

7 şehirden 7 tepeli şehre

TEOG'da dereceye giren 21 öğrenci, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün koordinasyonunda ilk defa İstanbul'u görecek. Öğrenciler, Beşiktaş Futbol Takımının yıldızlarıyla tanışıp fotoğraf da çektirecek.

HABER MERKEZİ

TEOG Sınavı'nda, Şırnak, Hakkari, Van, Muş, Bitlis, Bingöl ve Diyarbakır'da dereceye giren 21 öğrenci İstanbul'da ağırlanacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün koordinasyonunda, İstanbul Ticaret Odası ve İstanbul Sanayi Odası'nın desteğiyle gerçekleşecek gezide, öğrencilerin ilk defa İstanbul'u göreceği kaydedildi.

Gezi hakkında yapılan açıklamada, öğrencilerin hayatları boyunca yaşadıkları şehirden dışarı dahi çıkmadıkları kaydedilerek şunlar denildi:

"Dereceye giren öğrencilerin her biri derslerinde oldukça başarılı, ailelerine saygılı, pırlanta gibiler. Nihayet bekledikleri sınav olan TEOG’a girdiler. Adeta bir mucizeyi gerçekleştirip bir buçuk milyon öğrencinin girdiği sınavdaki tüm soruları doğru yanıtlayarak şampiyon oldular. Çok sevdikleri İstanbul’u, bugüne kadar dizilerde, haberlerde seyredip, gazete ve dergilerden okudular. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, minik şampiyonların en büyük hayalini gerçekleştirmek için bir proje geliştirdi. 7 şehrin üçer şampiyonu toplam 21 öğrenci, İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan’ın himayesinde 15 Eylül cuma günü İstanbul’a gelecek. Hayalini kurdukları şehirde 4 gün misafir olup, şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini ziyaret edecek. Şampiyonlar, Beşiktaş Futbol Takımının yıldızlarıyla tanışıp fotoğraf çektirecek. Eğitim hayatlarında kendilerine yardımcı olacak bir hediye aldıktan sonra da 18 Eylül Pazartesi akşamı evlerine gönderilecek."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN