ABD konsolosluk çalışanı Metin Topuz'un avukatından görüşme sonrası açıklama

ABD konsolosluk çalışanı Metin Topuz'un avukatından görüşme sonrası açıklama

ABD İstanbul Başkonsolosluğu çalışanı Metin Topuz'un avukatlarından Halit Akalp, Silivri'deki görüşmenin ardından açıklama yaptı.

FETÖ üyeliğinden tutuklanan ABD İstanbul Başkonsolosluk çalışanı Metin Topuz’un avukatları Silivri Cezaevi'ne gelerek, Topuz ile görüştü. Avukatlar çıkışta açıklama yaparak, "Müvekkilimizle gerekli olan görüşmeyi yaptık. Bu konuda bir problem söz konusu değil" dedi.

'PROBLEM SÖZ KONUSU DEĞİL'

Geçtiğimiz haftalarda FETÖ üyeliğinden tutuklanan ABD İstanbul Başkonsolosluğu çalışanı Metin Topuz'un avukatları bugün sabah erken saatlerde Silivri Cezaevi'ne geldi. Cezaevi'nde yaklaşık iki buçuk saat kalan avukatlar ardından görüşme ile ilgili açıklama yaptı. Topuz'un avukatı Halit Akalp,"Müvekkilimizle gerekli olan görüşmeyi yaptık. Bu konuda herhangi bir problem söz konusu değil. Hukuk kuralları içerisinde görüşmenin koşulları belli. Dolayısıyla biz görüşmemizi yaptık. Yasaların tanıdığı koşullar çerçevesinde kendisiyle görüştük" dedi.

SAVCILIK AŞAMASINDA

Bir basın mensubunun" gözaltındayken de görüştünüz mü ?" sorusuna Akalp, "Görüştük kendisiyle. Yasaların tanıdığı koşullar çerçevesinde kendisiyle görüştük. Bu konuda herhangi bir problemimiz yok. Şu anda da çok rahat bir görüşme yaptık" dedi. Bir basın mensubunun Topuz'un FETÖ'cü eski İstanbul Mali Şube Müdürü ile görüşmesini sorması üzerine, "Onları bilemeyiz. Onlar savcılık aşamasında" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN