ABD'deki kazada ölen Tuğbanur Karataş ve Özge Nur Mollaahmetoğlu toprağa verildi

ABD'deki kazada ölen Tuğbanur Karataş ve Özge Nur Mollaahmetoğlu toprağa verildi

ABD'nin Louisiana eyaletinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Türk öğrenciler Tuğbanur Karataş ve Özge Nur Mollaahmetoğlu İstanbul'da bugün toprağa verildi.

Work&Travel" programı kapsamında bulundukları ABD'nin Louisiana eyaletindeki trafik kazasında vefat eden Türk öğrenciler Tuğbanur Karataş ve Özge Nur Mollaahmetoğlu bugün son yolculuklarına uğurlandı

Tuğbanur Karataş (22)'ın cenaze namazı Alibeyköy'de bulunan Yeşiltepe Camii'nde kılındı. Cenaze töreninde Tuğbanur'un babası Mustafa Karataş taziyeleri kabul etti. Cenazede Tuğbanur'un okul arkadaşları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Öğlen namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Karataş'ın cenazesi defnedilmek üzere Kağıthane Mezarlığı'na götürüldü.

17-09/17/ab1.Jpeg

KAZADA ÖLEN ARKADAŞLARIYLA DÖNÜŞ BİLETİ ALMIŞ

Tuğbanur Karataş'ın, Amerika'ya geçtiğimiz haziran ayında dil eğitimi için gittiği, eğitimini tamamladığı ve bu ayın 19'unda İstanbul'a dönmek için kazada ölen arkadaşları Özgenur Mollaahmetoğlu ile Didem Deniz'le birlikte uçak bileti aldığı öğrenildi.

‘KIRAMADIM GÖNDERDİM’

Özge Nur Mollaahmetoğlu (22) için de Pendik Çamlık Mahallesinde bulunan Aliye İzzet Begoviç Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenazeye ailesi, akrabaları ve arkadaşları katıldı. Baba Mehmet Mollaahmetoğlu, Kızım Amerika'ya gezmeye, dil öğrenmeye gitmişti. Kıramadım onu gönderdim. Talihi böyleymiş" dedi. Özge Nur Mollaahmetoğlu için öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze daha sonra toprağa verilmek üzere Pendik Dolayoba Mezarlığı'na götürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN