Adalet Bakanı Gül'e Uygur tepkisi

Adalet Bakanı Gül'e Uygur tepkisi

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafa vatandaşlar tepki gösterdi. Fotoğraf Çin'deki Müslümanların sıkıntı yaşamadığı imajı verdiği iddiasıyla eleştirildi.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ziyaretinden fotoğraflar ekleyerek, "Şanghay Müftüsü Musa Jin ve kardeşlerimizi ziyaret ederek Cuma namazımızı binlerce kilometre uzakta Xiao Tao Yuan Camiinde birlikte eda ettik. Kendilerine Türk halkının selam ve muhabbetlerini ilettik" diye yazdı.

Sincan Uygur Özerk bölgesindeki Müslümanlara yönelik baskılar Türkiye ve dünya gündemindeyken Adalet Bakanı Gül’ün Çin ziyareti ve burada verdiği mesajlar tepki topladı.

Çin’deki Müslümanların hiçbir sıkıntısı yokmuş gibi bir mesaj verilmek istendiğini savunan vatandaşlar sosyal medyada Bakana “kamplarda tutulan 1 milyon Müslüman'ın durumunu da sordunuz mu?” diye tepki gösterdi.

İŞTE O TEPKİLERDEN BAZILARI

18-11/19/tepkiler.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN