Adana merkezli FETÖ operasyonu

Adana merkezli FETÖ operasyonu

Adana merkezli 3 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 12 kişi adliyeye gönderildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, FETÖ'nün emniyet yapılanmasına yönelik Adana, Ankara ve Mersin'de 8 gün önce düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 12 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

GÖZALTI KARARI BULUNAN BAZI ZANLILAR ARANIYOR

Örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandığı öne sürülen, meslekten ihraç edilenler ile açığa alınanların da aralarında bulunduğu zanlılar, Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirilmelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Haklarında gözaltı kararı verilen bazı zanlıların ise arandığı öğrenildi.

ADANA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN