Adana'da kendine zarar veren genci, polis zor ikna etti

Adana'da kendine zarar veren genci, polis zor ikna etti

Adana'da tartıştığı ağabeyinin özür dilemesini isteyen 26 yaşındaki Ali U., kendini eve kilitledi. Satırla kendine zarar veren Ali U.'yu itfaiye merdiveniyle eve giren polisler ikna edebildi.

Namık Kemal Mahallesi'nde oturan Ali U., dün polis memuru ağabeyi B.U. ile tartıştı, evi terk etti. Bugün sabah ağabeyi göreve gittikten sonra eve döndü.

Eve giren öfkeli genç, tek katlı evin damındaki çiçek saksıları ve bisikleti sokağa fırlattı.

ÖZÜR DİLEMESİNİ İSTEDİ

Ali U., eline aldığı satırla da kendine zarar vermeye başladı. İhbar üzerine eve gelen polislere direnen Ali U., sokak kapısının arkasına eşyaları yerleştirerek barikat kurdu. Polislerin ikna etmeye çalıştığı Ali U., ağabeyinin eve gelip kendisinden özür dilemesini istedi.

Polis, itfaiyenin merdiveni ile dama çıkıp oradan eve girerek Ali U.'yu ikna etti. Ali U., tedavi için ambulansla hastaneye götürüldü.

ADANA/DHA











Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN