Adil Öksüz'ü arayan ekibin başındaki müdür mahrem imam çıktı

Adil Öksüz'ü arayan ekibin başındaki müdür mahrem imam çıktı

FETÖ'nün mahrem imamlarına yönelik Ankara merkezli operasyon sürerken, açığa alınan polisler arasında 15 Temmuz'un karakutusu Adil Öksüz'ü arayan ekibin başındaki Emniyet Müdürü E.Ö'nün de yer aldığı ortaya çıktı. E.Ö'nün örgütün mahrem imamlarından olduğu ileri sürüldü.

HABER MERKEZİ / İSTANBUL

Emniyet Genel Müdürlüğü’nde önceki gün açığa alınan 9 bin 103 polis arasında son derece dikkat çeken bir isim yer aldı. Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nde 15 Temmuz darbe girişiminin ardından KOM Şube Müdürü olarak görev yapan ve açığa alınan E.Ö.'ün, FETÖ'nün mahrem imamlarından olduğu ileri sürüldü.

TWITTER HESABIYLA BAĞLANTILI

E.Ö.'ün, FETÖ ile ilgili yapılan operasyonları yürüten ekibin başında olduğu belirtildi. Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nün, “Paralel Yapı Deşifre" isimli twitter hesabı ile bağını ortaya çıkardığı E.Ö.'ün görevden alınmak istendiği ancak bir takım engellemelerle karşılaşıldığı ileri sürüldü.

Yaşanan bu gelişmeler üzerine 20 günlük zorunlu izne çıkarıldığı ve izin dönüşü de otoban polis uygulama noktasında sorumlu olarak görevlendirildiği kaydedildi. E.Ö. ile ilgili en çarpıcı bilgi ise, 15 Temmuz darbe girişiminin karakutusu, firari TSK imamı Adil Öksüz'ü Sakarya'da arayan ekibin başında bulunmasıydı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN