Adıyaman ve Van'da deprem meydana geldi | Son depremler

Adıyaman ve Van'da deprem meydana geldi | Son depremler

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde 3.5 büyüklüğünde meydana gelen deprem il merkezinde ve bağlı ilçelerde hissedildi. Van’ın Gevaş ilçesinde de 3.7 büyüklüğündeki sarsıntı paniğe neden oldu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezinden alınan bilgilere göre, Adıyaman’ın Samsat ilçesinde saat 10.01'de yerin 5 kilometre derinliğinde 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

ÖLEN VE YARALANAN OLMADI

Yaşanan deprem Adıyaman ve bütün ilçelerinde de hissedildi. Depremden dolayı ölen ya da yaralanan olmadığı, herhangi bir göçüğün de meydana gelmediği öğrenildi.

VAN'DA KORKUTAN DEPREM

Van’ın Gevaş ilçesinde de 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgilere göre, merkez üssü Gevaş ilçesine bağlı Töreli Mahallesinde dün gece saat 23.37 sıralarında 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 1.3 kilometre derinliğinde olan deprem, kısa süreli paniğe neden oldu.

TÜRKİYE'DEKİ SON DEPREMLER

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN