Adıyaman'da FETÖ operasyonu

Adıyaman'da FETÖ operasyonu

Adıyaman'da, Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 21 kişi gözaltına alındı. Adreslerinde bulunamayan 7 şüphelinin ise yakalama çalışması sürdürülüyor.

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında TSK içerisinde deşifre olmamış ve büfe ile kontörlü telefon üzerinden iletişim kurdukları belirtilen teğmen, astsubay ve uzman jandarma ile 5'i eski askeri öğrencinin de aralarında bulunduğu 28 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, tarafından 28 adrese düzenlenen operasyonda 21 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Adreslerinde bulunamayan 7 şüphelinin ise yakalama çalışması sürdürülüyor.

ADIYAMAN/DHA

 



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN