Adnan Oktar Metris Cezaevi'ne gönderildi

Adnan Oktar Metris Cezaevi'ne gönderildi

Hakkında tutuklama kararı verilen Adnan Oktar ve aralarında Oktar Babuna'nın da bulunduğu örgüte bağlı erkekler Metris Cezaevi'ne gönderildi. 'Kedicik' olarak bilinen örgütün kadın üyeleri ise Bakırköy Cezaevi'ne konuldu.

Adnan Oktar grubuna yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye getirilen Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 168 şüphelinin sorgusu tamamlandı. Adnan Oktar, Metris Cezaevi'ne gönderildi.

Mahkemede, çocuklara cinsel istismarda bulunduğu iddialarıyla ilgili soruları yanıtlayan Adnan Oktar, iddiaları çirkin bulduğunu söyleyerek reddetti.

Atılı suçlamaları kabul etmediğini söyleyen Adnan Oktar, "Geniş bir arkadaş grubum vardır. Lakap kullanırım ancak kod adım yoktur" dedi.

İfadesinde ayda 3500 lira geliri olduğunu beyan eden Oktar, başka geliri olmadığını söyledi.

Kendisine kumpas kurulduğunu da öne süren Adnan Oktar, yurt dışında yaptığı görüşmelerinin Türkiye aleyhine değil, lehine olduğunu söyledi.

Oktar, küçük kızları evine alarak tacizde bulunduğu iddialarını da kabul etmedi.

Adnan Oktar suçlamaları reddederken "Hukukun içinde yaşayan bir kişiyim, halkın içinde yaşayan bir kişiyim. Herkes beni görür tanır. Gittiğim yerler bellidir. Gizli anlaşılmaz örgüt lideri değilim, Dürüst insanlarla yaşamayı seven, dost olmayı seven, arkadaş çevresi olan bir kişiyim. İddiaları çirkin buluyorum, kabul etmiyorum." ifadelerini kullandı.

İSTANBUL/AA/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN