Afrin şehidi Musa Özalkan'ın vasiyeti ortaya çıktı

Afrin şehidi Musa Özalkan'ın vasiyeti ortaya çıktı

Türkiye, Afrin operasyonunda şehit olan Musa Özalkan için yas tutuyor. Zeytin Dalı Harekatı'nın ilk şehidi son yolculuğuna uğurlanacak. Musa Özalkan'ın vasiyeti ise yürekleri burktu.

Zeytin Dalı Harekatı'nda Kilis'in Gülbaba köyünün güneydoğusunda terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın cenazesi, Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından Ayaş'ın Bayat köyünde toprağa verilecek.

MUSA ÖZALKAN'IN VASİYETİ

Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan, devletin ailesine vereceği paranın, müdavimi olduğu bir dernek aracılığıyla Telafer'deki Türkmen çocuklara okul yapınmında kullanılmasını ve adının konulmasını vasiyet ediyor.

18-01/23/1807641_c7ade63aff13d8e4ab5925a5dbf9500d.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN