Afrin şehidine babasından acı veda: Oğlum seninle gurur duyuyorum

Afrin şehidine babasından acı veda: Oğlum seninle gurur duyuyorum

TSK'nın Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Uzman Çavuş Şükrü Ünlü, memleketi Karaman'ın Ermenek ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin babası ise oğlunun fotoğrafını öperek, "Oğlum, seninle gurur duyuyorum" dedi.

Askeri uçakla Konya'ya getirilen şehit Ünlü'nün naaşı, ardından karayolu ile memleketi Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Kazancı beldesi Çatalbadem Mahallesi'ndeki babaevine götürüldü.

Şehidin naaşı, burada ailesi ve yakınları tarafından karşılandı. Şehidin babası Osman Ünlü, tabutun başında oğlunun fotoğrafını öptükten sonra "Oğlum, seninle gurur duyuyorum" dedi.

18-02/25/b1.jpg

Helallik alınmasının ardından şehidin naaşı, Kazancı Meydanı'na götürüldü.

Şehit Ünlü'nün naaşı, Burada İl Müftüsü Lütfi Ketenci'nın ikindi namazını müteakip kıldırdığı cenaze namazının ardından, askerlerin omuzlarında götürüldüğü mahalle mezarlığında toprağa verildi.

18-02/25/b2.jpg

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Karaman Valisi Fahri Meral, Büyükşehir Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

18-02/25/b4.jpg

KARAMAN/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN