Ağılın kapısı açıldı, kurtlar 23 koyunu telef etti

Ağılın kapısı açıldı, kurtlar 23 koyunu telef etti

Ankara'nın Haymana İlçesi yakınlarında bir ağılın  kapısının iddiaya göre gece yarısı kendiliğinden açılması sonucu araziye dağılan koyunlardan 23'ü kurtlar tarafından telef edildi, 19'u ise yaralandı. 13 koyunun ise kayıp olduğu belirtildi.

Haymana'nın Evliyafakı Mahallesi Muhtarı Kemal Karaduman'dan alınan bilgilere göre, besici Nuri Yiğit'in ağılının kapısının gece yarısı kendiliğinden açılması sonucu 55 küçükbaş hayvan dışarı çıkarak araziye dağıldı. Başıboş hayvanlar kurt sürüsünün saldırısına uğradı. Kurtlar 23 koyunu telef ederken, 19'unu ise yaraladı. 13 koyunun ise kayıp olduğu ve arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Muhtar Kemal Karaduman, kendisine haber ulaştıktan sonra Haymana Kaymakamlığı, AFAD ve Jandarma'ya haber verdiğini, Besici Nuri Yiğit'in mağdur olduğunu ve kendisine yardım eli uzanması gerektiğini söyledi.  







İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN