Ağrı'da FETÖ/PDY operasyonu: 23 gözaltı | Ağrı haberleri

Ağrı'da FETÖ/PDY operasyonu: 23 gözaltı | Ağrı haberleri

Ağrı'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik 20 ilde eş zamanlı operasyonda 14'ü subay ve astsubay rütbesinde, 9'u mahrem askeri imam olmak üzere 23 şüpheli gözaltına alındı.

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen "FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma" soruşturması kapsamında, Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, örgütün askeri ve mahrem askeri imam yapılanmasına yönelik 20 ilde 25 şüphelinin yakalanması için eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, 14'ü subay ve astsubay rütbesinde, 9'u mahrem askeri imam olmak üzere 23 şüpheli gözaltına alındı. Yakalama kararı bulunan 2 mahrem askeri imamın da yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

AĞRI / AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN