Ahmet Kural-Sıla olayında darp gecesine ait tanık mesajları

Ahmet Kural-Sıla olayında darp gecesine ait tanık mesajları

Ahmet Kural'ın şarkıcı Sıla'yı darp ettiği iddiasıyla ilgili tanık yazışmaları ortaya çıktı. Olayla ilgili ifade veren bir kişinin o gece erkek arkadaşının, "Ahmet Kural evinde bir kızı çok kötü dövüyor" şeklinde mesaj attığı ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun şoförü ve bir kadın savcıya ifade verdi. Tanıklar ifadelerinin ardından adliyeden ayrıldı. Tanıklar basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Sıla’nın avukatı Rezan Epözdemir, bugün olayla ilgili tanık dinletti. Sıla’nın şoförü ve bir kadın, tanık olarak soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu savcısına ifade verdi.

18-11/02/z.jpg

'AHMET KURAL BİR KIZI ÇOK KÖTÜ DÖVÜYOR'

Ahmet Kural'ın tanık olarak dinlenilen komşusu, Sıla'ya dayak olayıyla ilgili arkadaşına attığı whatsapp mesajını soruşturmayı yürüten savcılığa sundu. Tutanakla tespit edilen ve dosyaya delil olarak giren mesajda: "Ahmet Kural evinde bir kızı dövüyor. Çok kötü dövüyor, polise haber versek mi?" yazdığı belirtildi. İfadelerini veren tanıklar, adliyeden ayrıldı.

18-11/02/yazi.jpg

Ahmet Kural’ın şarkıcı Sıla’ya uyguladığı şiddet ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Tanıklardan birinin erkek arkadaşına attığı mesaj delil olarak savcılığa sunuldu. Tanığın erkek arkadaşına attığı mesajda, "Ahmet Kural bir kızı evinde dövüyor. Çok kötü dövüyor.Sesleri geliyor. Çok yakın" dediği ifade edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN