Ahmet Türk, Silivri Cezaevinden Elazığ cezaevine nakledildi | Son dakika haberleri

Ahmet Türk, Silivri Cezaevinden Elazığ cezaevine nakledildi | Son dakika haberleri

Mardin eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ün tahliye edileceği iddia edilmişti, Türk'ün Silivri Cezaevinden başka bir cezaevine nakledildiği öğrenildi.

Mardin'de, hakkında yürütülen soruşturma kapsamında tutuklandıktan sonra görevden alınan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ün bulunduğu Silivri Cezaevi'nden bugün çıkarılarak, Elazığ Cezaevi'ne nakledildi.

SAĞLIK SORUNU

Hakkında yürütülen soruşturma nedeniyle tutuklandıktan sonra görevden alınan ve sağlık sorunları nedeniyle tahliyesi gündemde olan Mardin Büyükşehir Belediye eski Başkanı Ahmet Türk'ün bugün sabah saatlerinde bulunduğu Silivri Cezaevi'nden çıkarıldı. Türk'ün, Elazığ Cezaevi'ne nakledildiği öğrenildi.

AVUKATLARI DİYARBAKIR'I İSTEDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından son olarak gündeme getirilen sağlık sorunları nedeniyle önümüzdeki Çarşamba günü sağlık raporu için heyete girmesi beklenen Ahmet Türk'ün avukatları, daha önce yaptıkları başvuruda, davasının görüleceği Mardin'e yakın olan Diyarbakır'a nakledilmesini istemişti.

ANLI DA SEVK EDİLDİ

Tutuklandıktan sonra görevden alınan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Fırat Anlı da dün bulunduğu Kocaeli Kandıra Cezaevi'nden Elazığ Cezaevi'ne sevk edilmişti.

İSTANBUL/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN