Ahmet Tuzlu kimdir? Ovalı Restorantlar sahibi kaç yaşında ve nereli?

Ahmet Tuzlu kimdir? Ovalı Restorantlar sahibi kaç yaşında ve nereli?

Herkesin merak ettiği isimler arasında yer alan Ahmet Tuzlu kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? TUSKON soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan üç iş adamı tutuklandı. Söz konusu isimler arasında Ovalı Restorantlar Zinciri'nin sahibi işadamı Ahmet Tuzlu da bulunuyor. Peki herkesin merak ettiği Tuzlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte merak ettikleriniz ve detaylar...

Soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan Ovalı Restorantlar Zinciri'nin sahibi Ahmet Tuzlu, işadamları Nevzat Ballı, Serkan Arıkan ve Bünyamin Gülacer gözaltına alındıktan sonra İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Peki aralarında en çok merak edilen flaş isim Ahmet Tuzlu kimdir? Tuzlu, İstanbul’daki Ovalı Konya Mutfağı adlı restoranın sahibi. Bugün Tuzlu, Ovalı ismi altında 7 şubeyle İstanbulluya Konya mutfağını sunuyor. İşte Tuzlu hakkında merak ettikleriniz ve hayat hikayesi

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

TUSKON soruşturması kapsamında iş adamları Ömer Faruk Kavurmacı, Faruk Güllü gibi çok sayıda ünlü isim tutuklanmıştı. Bazı iş adamları hakkında ise, yakalama kararı bulunuyordu. Sabah'ın haberine göre, soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan Ovalı Restorantlar Zinciri'nin sahibi Ahmet Tuzlu, işadamları Nevzat Ballı, Serkan Arıkan ve Bünyamin Gülacer gözaltına alındıktan sonra İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

AHMET TUZLU KİMDİR?

İşte onun ağzından hayat hikayesi. Konya’nın Ereğli kazasında 1967 yılında dünyaya gelen Ahmet Tuzlu, ilk ve orta öğrenimini Konya’da tamamladıktan sonra lise eğitimi için İstanbul’a gelir. Geliş o geliş. “Babam da İstanbul’da hem kuruyemiş işi yapıyordu hem de ekmek fırını işletiyordu” diyen Tuzlu, babasıyla birlikte İstanbul’da kaldığını, bir süre sonra da Konya yemeklerini sunan bir işletme açarak, bugün bu noktalara geldiğini söylüyor. 7 kardeş olduklarını kaydeden Tuzlu, onların da restoran sektörüyle bağlantılı olduklarını aktararak, “Kardeşlerimle her daim sırt sırta vermişizdir. Bir aile şirketiyiz. Hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm İstanbullulara Ovalı Konya Mutfağı’nda, yöresel Konya yemeklerini sunuyoruz. 26 yıldır hizmet sektöründeyiz. İstanbul’da ilk şubemizi 1990 yılında açtık. Yoğun bir beğeni topladık. Halkın samimi yaklaşımı ve desteği, bizde farklı bölgelerde şube açarak Ovalı’yı marka haline getirme fikrini doğurdu. 2000 yılından itibaren de İstanbul’da Konya mutfağı üzerine geleneksel yemekleri sunan şık ve nezih şubeleri açmaya başladık. Bugün çok şükür, 7 şubeye ulaştık” diye konuşuyor. İstanbul’da Konyalı bir işletmeci olmanın her zaman gururunu yaşadıklarını anlatan Ahmet Tuzlu, restoran sektöründe tutunabilmek için sadece işi bilmekle, yemek yapmakla yetinilemeyeceğini, çok iyi bir işletmeci kriterlerine sahip olmayı, bu kriterlerin başında da insanlar arası ikili iletişimin güçlü olması gerektiğini ve karşıya güven vermenin esas olduğunu kaydetti.

16-09/29/45357.jpg

Herkesin merak ettiği isimler arasında yer alan Ahmet Tuzlu kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? TUSKON soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan üç iş adamı tutuklandı. Söz konusu isimler arasında Ovalı Restorantlar Zinciri'nin sahibi işadamı Ahmet Tuzlu da bulunuyor. Peki herkesin merak ettiği Tuzlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN