AK Parti belediye başkan adayları bu gün açıklanıyor

AK Parti belediye başkan adayları bu gün açıklanıyor

AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı kim? Şükrü Başdeğirmen kimdir? Ne iş yapıyor? AK Parti belediye başkan adaylarının 12 tanesini bu gün açıkladı. 2019 yerel seçimleri için hazırlıklar tam gaz devam ederken CHP'nin de pek çok belediye başkan adayını bu gün açıklaması bekleniyor. 2019 tarihinde yapılacak seçimler için AK Parti Belediye Başkanı adaylarının bir çoğunu geçen hafta açıklamıştı. Ispartalı seçmenler kendi şehirlerinde hangi partinin kimi aday göstereceğini merak ediyor. İşte AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı kim? sorusunun yanıtı ve 2019 yerel seçimlerinde AK Parti belediye başkan adayları ayrıca Şükrü Başdeğirmen kimdir? Ne iş yapıyor? sorularının yanıtı

Şükrü Başdeğirmen kimdir? Ne iş yapıyor? AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı kim? sorusu bu gün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. AK Parti belediye başkan adaylarının bir kısmını geçen hafta açıklamıştı. 2019 yerel seçimlerinde AK Parti belediye başkan adaylarından 12'sini bu gün açıkladı. Bu gün CHP 'nin belediye başkan adaylarını açıklaması bekleniyor.  Isparta vatandaşları kendi bölgelerinde kimlerin hangi partilerden aday olacağını merak ediyor. İşte AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı kimŞükrü Başdeğirmen kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli?  sorularının yanıtı ve  AK Parti belediye başkan adayları hakkındaki son dakika haberleri...

 AK PARTİ ISPARTA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM? 

AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı kim olacağı bu gün belli olacak. Peki Şükrü Başdeğirmen kimdir? Ne iş yapıyor? AK Parti belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. 2019 yerel seçimler için partilerin hazırlıkları hız kazandı. AK Parti Isparta Belediye Başkan adayını bu gün açıklandı. Açıklanınca detayları haberimizde bulabilirsiniz.

18-12/06/ak-parti-isparta-belediye-baskan-adayi-kim-sukru-basdegirmen-kimdir.jpg

ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN KİMDİR? 

1962’de Isparta’da doğan Şükrü Başdeğirmen, ilk ve orta öğrenimini Isparta’da tamamlamış; İşletme Fakültesi öğrenimini ve Yüksek Lisansını Süleyman Demirel Üniversitesi’nde yapmıştır.

Şükrü Başdeğirmen iş hayatı: İnşaat, ticaret, gıda, hayvancılık ve enerji sektörleriyle iştigal etmekte olan Başdeğirmen; Belediye Meclis Üyeliği, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliği, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Avrupa İşletmeler Meclisi Üyeliği, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini üstlenmiştir. Orta derecede İngilizce bilen Şükrü Başdeğirmen, evli ve 2 çocuk babasıdır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN