Akın İpek hakim karşısında

Akın İpek hakim karşısında

İngiltere'ye kaçan FETÖ firarisi Akın İpek, Türkiye'nin iade talebi sonrası başlayan hukuki süreç kapsamında bugün hakim karşısına çıktı. İpek'in davası şu anda görüşülüyor...

Gülen cemaati ile ilişkisi olduğu iddia edilen Akın İpek'in, 2016 yılında gerçekleşen darbe teşebbüsü ile bağlantılı olarak Türkiye tarafından iadesi talep ediliyordu. İpek şu sıralarda hakim karşısında...

İKİ KİŞİ DAHA HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

Guardian gazetesi 54 yaşındaki İpek ile birlikte Talip Büyük ve Ali Çelik isimli kişilerin de iade talebi kapsamında duruşmaya çıkacağını yazdı. İade duruşmanın üç gün sürmesinin beklendiği de belirtiliyor.

İngiliz Financial Times gazetesinde de konuya ilişkin haberde görüşü alınan bir İngiliz hukukçu, iade kararının düşük ihtimal olduğunu dile getiriyor. Akın İpek, hakkındaki tüm iddiaları reddetmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN