Akşener 'den başörtüsü tartışmalarına tepki: Yeter artık...

Akşener 'den başörtüsü tartışmalarına tepki: Yeter artık...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener son günlerde yaşanan TSK'da başörtüsü tartışmalarına dahil oldu. Akşener sosyal medyadan yaptığı açıklamasında, "Yeter artık... Kadınlarımızdan ve başörtüsünden elinizi çekin" diyerek yaşanan tartışmalara tepki gösterdi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘TSK’da başörtüsü laikliğe aykırı’ tespitine yer veren Danıştay savcısına, “Her şey yasalarla bir yere oturulmuşken sana ne oluyor da bunlara aykırı bir şekilde uygulamanın iptalini istiyorsun. Bunlar eski Türkiye’den kalma ürünler. Danıştay’ın ilgili dairesi bunu boşa çıkardı. Bu tartışmayı yeniden açmanın kime ne faydası var? Sen kimsin?” açıklaması üzerine sosyal medyadan başörtüsü hakkında yapılan tartışmalara tepki gösterdi.

“ELİNİZİ ÇEKİN”

Akşener, “Yeter artık! Kamplaştıran siyasete son verin. Her seçim yaklaştığında, sandıktan “Başörtüsü” tartışması çıkarmaktan vazgeçin. Değneğin iki ucuna da çağrımdır. Kadınlarımızdan ve başörtüsünden elinizi çekin!” ifadelerini kullandı.

 

18-12/10/meral1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN