Ali Rıza Gültekin kimdir? Ali Rıza Gültekin neden öldürüldü?

Ali Rıza Gültekin kimdir? Ali Rıza Gültekin neden öldürüldü?

Ali Rıza Gültekin kimdir? Ünlü işadamı Ali Rıza Gültekin'in neden öldürüldüğü merak edilip araştırılıyor. neden öldürüldü? Crispino Giyim'in eski sahibi Ali Rıza Gültekin silahlı saldırıda öldürüldü. İşte olayın merak edilen detayları ve Gültekin'in hayatı...

Ali Rıza Gültekin'in silahlı saldırıda öldürüldüğü haberinden sonra vatandaşlar 'Ali Rıza Gültekin kimdir? Ali Rıza Gültekin neden öldürüldü?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Crispino Giyim'in eski sahibi Ali Rıza Gültekin Çekmeköy'de uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Silahlı saldırganların nkimlikleri tespit edilemezken Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda yaşanan olay nedeni ile bölgeye ekipler sevk edildi. Ali Rıza Gültekin hakkında merak edilen her şeyi haberimizde bulabilirsiniz. 

ALİ RIZA GÜLTEKİN NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

Crispino Giyim giyim mağazalarının eski sahibi Ali Rıza Gültekin, kimliği belirsiz kişi ve kişilerin silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi. Gültekin, Barbaros Bulvarı üzerinde yer alan kumar da oynanan bir mekânda bulunuyordu. Mekâna giren kişiler direk Gültekin'e yöneldi. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerin açtığı ateş sonrası başından tek kurşunla vurulan Gültekin kanlar içinde yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan Gültekin kurtarılamadı.

18-11/15/ali-riza-gultekin.jpg

ALİ RIZA GÜLTEKİN KİMDİR?

1961 doğumlu Tuncelili işadamı Ali Rıza Gültekin, futbolda şike soruşturmasında, 2010 yılı Mart ayında tutuklanmış, 4 ay Metris Cezaevi'nde yattıktan sonra 23 Temmuz 2010 tarihinde tahliye edilmişti.

Üç yıl önce de içinde bulunduğu otomobil Beykoz'da silahlı saldırıya uğrayan Gültekin, 2012'de satın aldığı, erkek giyim markası Crispino ile adından söz ettirdi. Crispino markası ile 100 mağaza açma hedefi olduğunu açıklayan Gültekin'in, ünlü markayı devrettiği anlaşıldı. Gültekin, Avusturya'da 20 yıl kadar restoran işletmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN