Alman medyasından akıl almaz suçlama

Alman medyasından akıl almaz suçlama

Almanya’nın devlete bağlı ikinci kanalı ve bazı gazetelerde önceki gün yayımlanan haberlerde Türkiye’den bazı siyasetçilerin “Almanyalı Osmanlılar” adlı grubun ileri gelenlerine birçok kez para verdiği iddia edildi.

Haberlerde bu grupla yakın ilişkileri olduğu iddia edilen Türk siyasetçilerin bu oluşumu finanse ettiği de ileri sürüldü. Alman güvenlik birimlerinin dinleme ve gözlem protokollerine dayandırılan haberlerde, söz konusu politikacıların birçok kez Almanyalı Osmanlılar’ın ileri gelen isimlerine para verdiği ya da verdirdiği öne sürüldü. Habere göre Almanya’daki soruşturma ekipleri bu parayla ateşli silah da satın alındığını iddia ediyor. Geçen yıl Almanya’nın farklı eyaletlerinde birçok kez baskın düzenlenen çeteye uyuşturucu, silah ticareti, kara para aklama, şantaj, belgede sahtecilik gibi suçlamalar yöneltiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN