Altuğ Verdi neden vuruldu?

Altuğ Verdi neden vuruldu?

Rize Emniyet Müdürü kimdir? sorusu Rize Emniyet Müdürü vuruldu haberinden sonra gündeme geldi. Peki Altuğ Verdi neden vuruldu? İlk gelen haberlere göre Rize Emniyet Müdürlüğünde silahlı kavga oldu. Emniyet Müdürü Altuğ Verdi vurulurken 4 polis memuru da yaralandı. Emniyet Müdürlüğü'ne çok sayıda ambulans sevk edildi. Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin son durumu merak ediliyor. İşte Rize Emniyet Müdürü kimdir? Altuğ Verdi neden vuruldu? sorularının yanıtı...

Rize Emniyet Müdürü kimdir?  sorusunun yanıtı haberimizde. Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi neden vuruldu? Rize Emniyet Müdürlüğünde meydana gelen olayda Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ağır yaralanırken 4 polis memuruda yaralandı. Rize Emniyet Müdürlüğüne çok sayıda ambulans sevk edildi. Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin son durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 

ALTUĞ VERDİ NEDEN VURULDU?

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin cinnet geçiren bir polis tarafından vurulduğu iddia edilirken konu hakkında bir açıklama henüz yapılmadı.  Saldırının trafik polisi ttarafından düzenlendiği belirtiliyor. 

Rize Emniyet Müdürlüğü binasından silah sesleri yükseldi. Gelen ilk bilgilere göre, Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, bir polis memuru tarafından vuruldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "(Rize Emniyet Müdürü) Şu an hastanede. İnşallah doktorlarımız kurtarmak için çaba gösteriyor. Bakan Yardımcımız ve Emniyet Genel Müdürümüz Rize'ye hareket ediyor" açıklamasında bulundu.

18-12/11/rize-emniyet-muduru-kimdir-altug-verdi-kimdir.jpg

RİZE EMNİYET MÜDÜRÜ KİMDİR? 

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'dir.  Altuğ VERDİ, 1972 yılında İstanbul’da doğmuştur.

1989 yılında Polis Kolejinden, 1993 yılında Polis Akademisinden mezun olması akabinde, sırasıyla İstihbarat Daire Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Kudüs Başkonsolosluğu, Şırnak Emniyet Müdürlüğü, Adana Emniyet Müdürlüğü, Birleşmiş Milletler Kosova Barış Gücü, Birleşmiş Milletler Haiti Barış Gücü, Mersin Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Başbakanlık Koruma Dairesi Başkanlığında değişik rütbelerde görev yaptıktan sonra 28.12.2016 tarihinde 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etmiştir.

Ayrıca, Sayın İl Emniyet Müdürümüz ülkemizi ABD ve Almanya başta olmak üzere birçok yabancı ülke nezdinde düzenlenen toplantı ve programlarda temsil etmiş olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Sayın Müdürümüz, 19.08.2017 tarihli Resmi Gazete ’de yayınlanan ve 2017/348 sayılı Kararname ile Rize Emniyet Müdürü olarak atanmış olup, evli ve bir kız babasıdır.

18-12/11/rize-emniyet-muduru-kimdir-altug-verdi.jpg

SÜLEYMAN SOYLU'DAN KONU HAKKINDAKİ İLK AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Rize'de Emniyet Müdürü'nün vurulduğu olaya ilişkin, "Şu an hastanedeler. İnşallah doktorlarımız kurtarmak için çaba gösteriyor." dedi.

Rize Emniyet Müdürlüğü binasından silah sesleri geldi. Olay sonrası binadan çıkarılan 4 yaralının ambulanslarla hastaneye kaldırıldığı görüldü.

Konuyla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şu an hastanedeler. İnşallah doktorlarımız kurtarmak için çaba gösteriyor. Olayla ilgili derin ayrıntıyı arkadaşlar ifade edecleler. Bakan yardımcımız ve emniyet müdürümüz Rize'ye hareket ediyor" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN