Ankara, Bartın, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak'ta 16 Şubat'ta elektrik kesintisi yapılacak

Ankara, Bartın, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak'ta 16 Şubat'ta elektrik kesintisi yapılacak

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den (Başkent EDAŞ) yapılan yazılı açıklamada Ankara, Bartın, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak'ın bazı ilçelerine 16 Şubat'ta elektrik verilemeyeceği belirtildi.

Ankara, Bartın, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak'ın bazı ilçelerine 16 Şubat'ta elektrik verilemeyecek.

ANKARA

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den (Başkent EDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara'nın Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı ve Mamak ilçelerinin bazı mahallelerinde 08.30-16.30 saatleri arasında planlı bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisine gidilecek.

BARTIN VE KARABÜK

Bartın'ın Ulus ilçesinin bazı mahallelerinde 09.00-17.00, Karabük'ün Merkez ilçesinin bazı mahallelerinde de 09.00-15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

KIRIKKALE VE ZONGULDAK

Aynı gün, Kırıkkale'nin Bahşılı ve Merkez ilçelerindeki bazı mahallelerde 09.00-17.00, Zonguldak'ın Çaycuma, Ereğli ve Merkez ilçelerinin bazı mahallelerinde 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

PLANLI KESİNTİ

Aboneler, elektrik verilemeyecek ilçelerdeki mahalle ve sokaklara ilişkin detaylar ile kesintinin saat bilgilerine Başkent EDAŞ'ın internet sitesinde yer alan "Planlı Kesinti Listesi ve Haritası" bölümünden ulaşabilecek.

ANKARA/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN