Ankara Valiliği açıkladı: Ankara'da 30 Aralık Cuma okullar tatil | Yarın okullar tatil mi?

Ankara Valiliği açıkladı: Ankara'da 30 Aralık Cuma okullar tatil | Yarın okullar tatil mi?

Ankara Valiliği'nden gelen son dakika açıklamasına göre Ankara'da yarın da okullar tatil edildi. Valiliğin kar tatili açıklaması yapması üzerine sitesi yoğunluktan kilitlendi. İşte detaylar...

Ankara Valiliği'nin yaptığı açıklamaya göre  30 Aralık Cuma okullar tatil ilan edildi. 

Ankara'da bugün okullar yoğun kar yağışı sebebiyle bir gün tatil edilmişti. kar yağışının sürmesi ve yarın da devam edecek olması nedeniyle 30 Aralık Cuma günü okullar tatil ilan edildi. 

METEOROLOJİ UYARMIŞTI

Ankara'da yaşanılan yoğun kar yağışı devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, konu ile ilgili uyarılarda bulunmuştu. Ankara'da yaşanılan yoğun kar yağışı, okulların 30 Aralık Cuma günü de tatil olmasına neden oldu.

30 ARALIK CUMA DA TATİL

Ankara'da 29 Aralık Perşembe gününden sonra, 30 Aralık Cuma günü de okullar tatil edildi. Ankara'da bugün tatil edilen okulların yarın da tatil edildiği bildirildi. Valiliğin kar tatili açıklaması yapması üzerine sitesi yoğunluktan kilitlendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN