Ankara Valiliği’nden tatil açıklaması

Ankara Valiliği’nden tatil açıklaması

14 Aralık Ankara'da okullar tatil mi? sorusunun yanıtı haberimizde. Ankara Valiliği’nden tatil açıklaması geldi öğrenciler sevindi. Son dakika olarak geçilen haberlerde Ankara Valisi Vasip Şahin'in tatil açıklaması vardı. Meteroloji tarafından yoğun kar yağışı beklentisi hebarini verince yarın Ankara'da okulların tatil edildiğini açıklandı.Vatandaşların tatilin süresi ve nerelerde olduğunu araştırmaya başladı. İşte 14 Aralık Ankara okullar tatil haberinin ayrıntıları...

14 Aralık Ankara'da okullar tatil mi? sorusunun yanıtı varilikten geldi. Ankara Valiliği’nden tatil açıklaması yapıldı. Ankara'da yoğun kar yağışı bekleniyor. Bu nedenle Valilik okulların tatil edildiğini açıkladı. Ankara Valisi Vasip Şahin ve Ankara Valiliği açıklama yaptı. Açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirmelere göre il genelinde 13 Aralık Perşembe gece yarısından 14 Aralık Cuma öğle saatlerine kadar kuvvetli kar yağışı beklendiği belirtildi. Ankara Valisi Vasip Şahin tarafından beklenen haber geldi ve yoğun kar yağışı beklentisi nedeniyle yarın Ankara'da okulların tatil edildiğini açıkladı

14 ARALIK ANKARA OKULLAR TATİL EDİLDİ? 

Ankara’da okullar tatil edildi! Ankara Valisi Vasip Şahin resmi Twitter hesabından açıklama yaptı “Meteorolojik tahminlere göre ilimizde bu gece başlayıp yarın öğlene kadar sürecek kuvvetli kar yağışı ve buzlanma beklenmekte olup öğrenci ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için yarın(Cuma günü) ilimiz genelinde eğitime bir gün ara verilmiştir.”

HAMİLE VE ENGELLİ MEMURLARA DA TATİL

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Kuvvetli kar yağışı neticesinde meydana gelen kar birikintileri, don ve buzlanmanın özellikle ara cadde ve sokaklarda araç trafiği ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuz etkiler göz önüne alınarak herhangi bir sıkıntı veya mağduriyetle karşılaşılmaması için tedbir amacıyla tüm resmi ve özel kreş, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde gündüz bakım evleri, çocuk kulüpleri, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, rehberlik araştırma merkezleri ile halk eğitimi merkezlerinde eğitim-öğretim faaliyetlerine 14 Aralık Cuma günü, 1 gün süreyle ara verilmesi uygun görülmüştür. Kamuda görevli hamile çalışanlar ile engelli çalışanlar bu tarihte idari izinli sayılacaktır.”

18-12/14/14-aralik-ankarada-okullar-tatil-mi.jpg

METEOROLOJİDEN ANKARA UYARISI

Ankara'da bugün (Cuma) öğle saatlerine kadar kar yağışı bekleniyor. Yeni kar yağışıyla birlikte kar kalınlığının yerde 10 cm ye kadar yükseleceği tahmin ediliyor. Buzlanma, don olayı, kar yağışından dolayı görüş mesafesinde azalma sebebi ile meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN