Antalya'da orman yangını

Antalya'da orman yangını

Antalya’nın Aksu ilçesinde çıkan orman yangını bölgede bulunan seralara ve evlere sıçramadan kontrol altına alındı. Orman yangınından geriye küle dönmüş orman arazileri kaldı.

Aksu ilçesi Yeşil Karaman Mahallesi Yumuk mevkiinde ormanlık alandan dumanların yükseldiğini gören mahalle sakinleri, durumu jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale etti. Birden fazla arazöz ve yangın söndürme aracı ile 4 koldan müdahale edilen yangın 2 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

18-05/23/antalya1.jpg

Yangın alanında bulunan tarım seraları ise büyük tehlike atlattı. Yangından geriye ise küle dönmüş ağaçlar kaldı. Yangının çıkış sebebi gerekli incelemelerin ardından ortaya çıkacak.

ANTALYA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN