Antalya’ya sağanak yağış uyarısı

Antalya’ya sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya ve çevresi için sağanak yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi bugün öğle saatlerinden sonra Antalya çevresi için sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.

VATANDAŞLARA UYARI

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Öğle saatlerinden sonra Antalya çevrelerinde başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bu akşam saatlerinde etkisini artırarak batı kesimlerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m2) olması beklenmekte. Kuvvetli yağışla birlikte Rüzgarın da güney yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmekte. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu, hortum, ulaşımda aksamalar vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmekte” denildi.

ANTALYA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN