AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sonuç sorgulama sayfası

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sonuç sorgulama sayfası

Üniversite eğitimlerini açıktan sürdüren yüzbinlerce adayın girdiği AÖF final sınav sonuçları için son dakika açıklamaları anbean takip ediliyor. Koronavirüs salgını sebebiyle bu yıl uzaktan; online olarak yapılan AÖF final sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair bilgi henüz paylaşılmadı.

Öte yandan AÖF, 3 ders sınavı yerine ya okulu yapılacağını paylaştı. Yaz okulu tarihlerinin de üniversitenin internet adresinden ilerleyen günlerde duyurulacağı aktarılırken, 24 Haziran - 8 temmuz 2020 tarihlerinde yapılan AÖF online final sınav sonuçları için tarih belirlenmedi.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından 24 Haziran - 8 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılan bahar dönemi final sınav sonuçları henüz açıklanmadı.

AÖF SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF’DEN YAZ OKULU DUYURUSU

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, öğrencilerden gelen yoğun talebin ardından, 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri’nde “Yaz Okulu” yerine “Üç Ders Sınavı” uygulanması yönünde alınan kararı tekrardan değerlendirmek suretiyle, Üniversite Yönetim Kurulu’nu acil gündem ile toplantıya çağırdığı belirtildi.

AÖF YAZ OKULU NE ZAMAN YAPILACAK?

Bu kapsamda 8 Temmuz 2020 tarihinde toplanan Üniversite Yönetim Kurulu’nun, “Yaz Okulu” açılmasına karar verdiği bilgisi paylaşılırken, “Yaz Okulu” sınavlarının Eylül ayında, salgın koşullarının elvermesi durumunda yüz yüze, aksi durumda da çevrimiçi olarak yapılacağı bildirildi.

“Yaz Okulu” başvuru takvimi Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) internet adresi üzerinden paylaşılacak.

AÖF’DE NASIL ÖĞRENCİ OLUNUR?

Anadolu Üniversitesinin merkezi açıköğretim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin lisans ve önlisans programlarına kayıt olmak için, meslek Yüksekokulları ve Açıköğretim Fakültesinin önlisans programlarından mezun olacak/olan adaylar (Dikey Geçiş), en az lise ya da dengi okul mezunu olacak/olan adaylar (Yeni Kayıt), herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile halen öğrenimi devam edenler (İkinci Üniversite), örgün öğretimde okuyup açıköğretim sistemiyle öğrenimini sürdürmek isteyen öğrenciler (Yatay Geçiş) ve açıköğretim, İşletme, İktisat Fakültelerinden mezun olanlar başvuruda bulunabilecekler fakat hâlen kayıtlı olanlar başvuruda bulunamaz


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN