AÖF sınav yerleri hangi gün açıklanacak?

AÖF sınav yerleri hangi gün açıklanacak?

2018 AÖF sınav yerleri ne zaman hangi gün açıklanacak? sorusu sınava girecek olan öğrencilerin gündeminde. Öğrenciler ayrıca 'AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır?' sorusunu da sorguluyor. İşte binlerce öğrencinin merak ettiği sınavlar ile ilgili tüm ayrıntılar...

Haberimizde 2018 AÖF sınav yerleri hangi gün  açıklanacağına dair detayları bulabilirsiniz. Ayrıca sınav için hazırlanan öğrenciler için ' AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır?' sorusunun yanıtınıda sizler için derledik. Anadolu Üniversitesi AÖF güz dönemi ara sınavları önümüzdeki hafta sonu yapılacak. Yüzbinlerce AÖF öğrencisi sınav için hazırlıklarında sona geldi. Peki, AÖF sınav yerleri ne zaman açıklanacak? Hangi gün açıklanacak.  AÖF sınav giriş belgesinin nasıl alınacağına dair bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. 

2018 AÖF SINAV YERLERİ 

Anadolu Üniversitesi öğrencisi olan binlerce öğrenci AÖF sınav takvimini günler öncesinden yayınlamıştı. Şimdi sınav için hazırlanan öğrenciler AÖF sınav yerlerini merakla bekliyor. AÖF sınavları Türkiye çapında 24-25 Kasım tarihlerinde yapılacak. AÖF sınavı giriş yerlerinin bu hafta içerisinde duyurulması bekleniyor.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.

SINAVA GİRERKEN GEREKLİ BELGELER

AÖF sınav giriş yerleri beklenirken öğrenciler sınava girerken yanlarında Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi bulundurmaları gerekmektedir. 

Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

Bunların dışındaki belgeler (sürücü belgesi, mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.

DİĞER AÖF ARA SINAV TARİHLERİ

Güz dönemi final sınavı 12 Ocak 2019 tarihinde başlıyor, 13 Ocak 2019 tarihinde sona eriyor.
Bahar dönemi vize sınavı 13 Nisan 2018 tarihinde başlıyor, 14 Nisan 2019 tarihinde sona eriyor.
Bahar dönemi final sınavı 25 Mayıs 2019 tarihinde başlıyor, 26 Mayıs 2019 tarihinde sona eriyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN