Atama bekleyen öğretmenin feci şekilde can verdi

Atama bekleyen öğretmenin feci şekilde can verdi

Manisa'da sosyal bilgiler öğretmeni olan ancak ataması yapılmayan Hasan Songur (26), çalıştığı fabrikada kontrol etmek istediği plastik enjeksiyon makinesinde sıkışarak öldü.

Adnan Menderes Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği mezunu Songur, atanamayınca, kardeşi İbrahim Songur ile birlikte 25 gün önce Manisa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir plastik enjeksiyonfabrikada çalışmaya başladı. Hasan Songur, fabrikanın dün gece vardiyasında, bozuk olan 400 tonluk plastik enjeksiyon makinesini çalıştırmaya denedi. Sorunun kaynağını araştırırken aniden çalışınca Hasan Songur'un vücudunun üst kısmı preste sıkıştı.

18-02/24/5a9178acc9de3d05d4270330.jpg

Bir kadın işçinin çığlıkları üzerine kardeşi İbrahim Songur, koşarak geldi. Ağabeyini kanlar içinde bulan İbrahim Songur, sinir krizi geçirdi. İşyeri çalışanlarının ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri, Hasan Songur'un yaşamını yitirdiğini belirledi. Otopsinin ardından cenazesi yakınları tarafından teslim alınan Hasan Songur için Manisa'nın Şehzadeler ilçesi Bayındırlık Mahallesi'ndeki Sarabat Camii'nde öğlende tören düzenlendi. Kılınan cenaze namazı sonrası Hasan Songur, Kırtık Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bir süre ücretli öğretmenlik yapan Hasan Songur'un henüz 25 gün önce, kardeşi İbrahim Songur'un da 15 gün önce işe başladığı belirtildi. Hasan Songur'un, yeni aldığı cep telefonunun parasını ödeyebilmek için fabrikada çalışmaya başladığı ifade edildi.

İSTANBUL / DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN