ATO'nun yeni başkanı Gürsel Baran oldu | Son dakika haber

ATO'nun yeni başkanı Gürsel Baran oldu | Son dakika haber

Sonucu merakla beklenen Ankara Ticaret Odası başkan seçimlerinde sonuç belli oldu. Osman Gökçek'in de yarıştığı başkanlık seçiminde yeni başkan Gürsel Baran oldu.

Sona eren ATO seçiminde iş adamı Gürsel Baran 100 oy alırken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek 86 oy aldı. 2 oy ise geçersiz kaldı.

ATO'NUN 125 BİN ÜYESİ VAR

1923 yılında 800 üye ile faaliyete başlayan Ankara Ticaret Odası'nın hali hazırda 125 bin üyesi bulunuyor. ATO, söz konusu üye sayısı itibari ile, İstanbul Ticadet Odası'ndan sonra, Türkiye'nin en büyük ikinci ticaret odası konumunda.

GÜRSEL BARAN KİMDİR?

ATO’ya başkan adaylığıyla adından söz ettiren Gürsel Baran, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Hanım’ın kuzeni olduğu iddia edildi. Gökçeklerin bu gelişme sonrasında adaylıktan çekileceği gelen bilgiler arasında.Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Üyesi Gürsel Baran, başkanlık seçimlerinde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’e karşı aday oldu.Gürsel Baran, “Yanlış oyun kurucuların bugün tekrar oyun kurucu olmasına müsaade etmek istemiyoruz” dedi. ATO’da düzenlediği basın açıklaması ile 3 Aralık seçimleri için adaylığını açıklayan Gürsel Baran, “Bu karar; şahsî ve nefsî bir karar değildir. Adaylığım ATO Meclis Üyeleri ile istişarelerin sonucunda ortaya çıkmıştır” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN