Aydın'da öğrencilerin kaldığı binada çıkan yangın paniğe neden oldu | Aydın haberleri

Aydın'da öğrencilerin kaldığı binada çıkan yangın paniğe neden oldu | Aydın haberleri

Aydın'da gece yarısı öğrencilerin kaldığı bir binada çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangının ihmal sonucu çıktığını belirten bina sakinleri duruma tepki göstererek ölümden döndüklerini söylediler.

 Zafer Mahallesi 135 sokak üzerinde bulunan 42 numaralı binada meydana geldi. Öğrenci yurdunda yangın ihbarı alan polis ve itfaiye ekipleri yangını hemen müdahale edip apartmandaki diğer katlara sıçramadan söndürdü.

Yangın elektrikli şofbenden çıktığı belirtilirken binada kalan öğrenciler arızayı daha önce yetkililere bildirmelerine rağmen sorunla kimsenin ilgilenmediğini ileri sürüp

PARA ALMASINI BİLİYORLAR HİÇBİR SORUNLA İLGİLENMİYORLAR

“Bizden para almasını biliyorlar ama hiçbir sorunla ilgilenmiyorlar. Burada ölebilirdik” diye konuştular.Polis ve itfaiye ekiplerinde yapılan incelemede binaya öğrenci yurdu olarak ruhsat alındığı ancak daireler şeklinde kiraya verildiği belirtildi.

İTFAİYE ARAÇLARI SOKAKTAN ÇIKAMADI

Yangını söndürmek için bölgeye gelen itfaiye araçlarının bir kısmı araçların gelişigüzel park edilmesinden dolayı yanan binanın önüne ulaşamadı. İtfaiye ekipleri yangını söndürdükten sonra uzun süre düzensiz park etmiş araçlar nedeniyle itfaiye araçlarını sokaktan çıkmaya çalıştı.

AYDIN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN