Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesine saldırıya Bozdağ'dan tepki: Lanetliyorum

Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesine saldırıya Bozdağ'dan tepki: Lanetliyorum

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, dün akşam HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk’un annesinin cenazesinde yaşanan olaylara ilişkin açıkla yaparak, "Bu saldırıyı kınıyor ve yapanları lanetliyorum. Bu çirkinliği yapan şahıslarla ilgili adli tahkikat başlatıldı. Adli yargı önünde yaptıklarının hesabını vereceklerdir" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunarak soruları yanıtladı.

AYSEL TUĞLUK'UN ANNESİNİN CENAZESİNDEKİ PROVOKASYON

Bozdağ, HDP'li Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesinde yaşanan provokasyona ilişkin, "Merhumeye Allah'tan rahmet diliyorum. Aysel Tuğluk'a da başsağlığı diiyorum. Oldukça çirkin bir davranış söz konusu." dedi.

Bozdağ'ın açıklamasından satır başları;

Tuğluk'un annesinin defin işlemi ailenin kararına göre yapılacak. Toplumu birbirine düşürmek isteyen, provokasyon yapmak isteyen çevrelerin arayıp da bulamadıkları şeylerdir. Bunu kabul etmemiz mümkün değildir. Buradan bir kez daha bu hadiseyi kınıyorum, yapanları da kınıyorum.

"SORUŞTURMA YÜRÜTÜLÜYOR"

Şahıslarla alakalı adli tahkikat başlatılmıştır. Soruşturma yürütülüyor, onlar konusunda işlemler yapılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN