Bahçeli'den 'Cumhur İttifakı' açıklaması

Bahçeli'den 'Cumhur İttifakı' açıklaması

MHP lideri Bahçeli, ''Liderler seviyesinde önümüzdeki günlerde bir görüşme ihtiyacı bize göre yoktur. Sayın Cumhurbaşkanı'nın uzlaşı zeminindeki her türlü tasarrufuna saygılıyız" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile geçtiğimiz hafta gerçekleştirdikleri görüşmenin sağlam ve sağlıklı bir zeminde geliştiğini söyledi.

Ankara'da bir grup gazeteci ile bir araya gelen Bahçeli, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un "Liderler kısa sürede tekrar görüşebilir" açıklamasını da değerlendirdi.

Bahçeli, ''Liderler seviyesinde önümüzdeki günlerde bir görüşme ihtiyacı bize göre yoktur. Sayın Cumhurbaşkanı'nın uzlaşı zeminindeki her türlü tasarrufuna saygılıyız" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN